Nieuws

oudejaarsafsluiting gezellig druk

29 december 2019 door Loek van Saase
www.avdespartaan.nl
28 december was een supergezellige recreanten-ochtend met relaxte afsluiting van 2019

waarbij wandelaars, trainers en hardlooprecreanten allemaal hun beste (puzzel-)beentje hadden voorgezet: immers geen trainingsresultaat zonder inspanning.Voordat Peter Jonkheer ging jodelen in Oostenrijk had hij een loop-quiz-puzzelroute in Lisse voor ons bedacht dus alvorens we aan de gluhwein mochten was het eerst nog even zweten tijdens een 11km lange route.  Zo ontdekten wij vele wetenswaardigheden van Lisse en legden dit vast in het antwoordformulier, waarbij de sportieve insteek uiteraard het verplaatsen van het afgetrainde lijf betrof.
Want ook in 2019 moesten onze "bodies" eraan geloven bij De Spartaan en daar kon zaterdag tevreden op worden teruggekeken. Massaal werd de gelegenheid gebruikt om elkaar een goede jaarwisseling te wensen en de -toch al fors uitgebouwde- kantine bleek nog te klein om iedereen te bergen. Prima initiatief van trainers en vrijwilligers om dit mogelijk te maken met en voor elkaar: De Spartaan heeft nog steeds een actief verenigingshart.  Zoals Nico Schriek terloops opmerkte:  "wat het plaatsen van twee vuurkorven al niet in beweging brengt bij de mensen"....  en we waren er blij mee, want een gedeelte nuttigde wegens de drukte buiten hun drankje en bijpassende oliebol waarbij de vuurkorf geen overbodige luxe was bij de 2°Celsius.

Voldaan kunnen we terugkijken op een dynamisch 2019 waarbij trainers+CRA+recreanten met elkaar een nieuwe koers zijn ingeslagen die in 2020 verder uitgerold zal worden om een aangename en stimulerende sportomgeving voor onszelf te realiseren!  Vanuit de schrijverspositie wens ik alle leden namens de CRA en trainers een fijne gezellige jaarwisseling en een gezond en sportief 2020.
Dit kunnen we elkaar overigens allemaal toewensen op de nieuwjaarsreceptie in de kantine op 04-01-2020: dus komt allemaal !

 
www.avdespartaan.nl
Over een paar weken (zaterdag 8 februari) organiseert de Spartaan de Quatrocross. Een 100-tal pupillen uit de regio komen naar Lisse om… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De CRA+Trainersgroep organiseert de Duin- Strandloop op 1 Februari bij Nederzandt in trainingsvorm. Meer >
 

Nieuwe vacatures

16 januari 2020
  Als je nu zit te piekeren en nadenkt wat kan ik nu doen om me nuttig te maken bij De Spartaan? Kijk dan naar de… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
2019 is alweer achter de rug, en tijdens het traditionele kerstdiner op 22 december is met de wedstrijdatleten daarom ook… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven