Nieuws

Athletic Champs cursus

www.avdespartaan.nl
Met het zomerseizoen voor de deur graag even de aandacht voor de ZHM-competitie. Deze competitie voor de pupillen bestaat uit vier wedstrijden in het zomerseizoen.

De "wedstrijdvorm" is die van de Athletic Champs, speciaal door de Atletiekunie voor jonge atleten opgezet. Voor deze leeftijdscategorie ligt de nadruk op meedoen, niet op winnen. Dus ook als je kind nog maar kort op atletiek zit is dit dé activiteit om de trainingen in de praktijk te brengen.

De trainers hopen dan ook van harte dat alle pupillen zich inschrijven als het zover is. En om deelname van deze wedstrijden te stimuleren worden de inschrijfkosten door de vereniging gedragen.

Tijdens de ZHM-wedstrijden zijn (groot)ouders gewoon op de baan bij de onderdelen. Om hun kind te begeleiden, maar ook om te helpen met meten, harken, scores noteren, etc.
Voor elk team worden 2 begeleiders aangewezen: de teambegeleider en de jury, want bij de ZHM-competitie zijn de ouders ook de jury. 

De Jury Commissie organiseert op 30 maart 2020 weer een Athletic Champs cursus. Daar wordt je op de hoogte gebracht over wat er van een teambegeleider/jury wordt verwacht en wordt je geïnformeerd over het hoe en waarom van de wedstrijdvorm. Op 4 april is op onze eigen baan de testwedstrijd in dezelfde wedstrijdvorm, waar ook de ouders teambegeleiders en de jury zijn.

De Spartaan nodigt alle ouders uit die dit niet eerder hebben gevolgd en/of geen ervaring hebben met de ZHM-competitie in voorgaande jaren om zich hiervoor in te schrijven: https://www.avdespartaan.nl/activiteiten/359/jurycursus-athletics-champs

 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven