Nieuws

Spartaan actief bij Twiskemolenloop

door
www.avdespartaan.nl
Vorige week zondag zijn we met meer dan 50 lopers mee gaan doen aan de Twiskemolenloop voor de 10, 16 of 21 km. Helaas ook twee zieken die niet mee konden. Voor vertrek verzamelden we bij De Spartaan naar Landsmeer. Niet iedereen staat op de groepsfoto.

Fotograaf Peter Voogd heeft vele foto's gemaakt van deze loop, bekijk ze hier.
"Het was een iets (qua weer) wisselvallige editie, van regen tot zon maar alles met wind. De lopers hebben hun best weer gedaan tijdens deze ‘maart’ editie tijdens deze mooie loop, top gelopen allemaal. De lopers van AV De Spartaan waren ook met grote getalen aanwezig!"

Klik hier voor meer foto's.

De organisatie heeft ook een stukje geschreven waarin De Spartaan wordt genoemd, lees hier het hele verslag:
"Hoewel de 10 km nog steeds het koningsnummer is met meer dan 210 lopers aan de start, zien wij ook een toename aan lopers op de langere afstanden. Veel lange afstandslopers zijn in training voor een voorjaarsmarathon. Ongeveer honderd halve marathonlopers deden mee en meer dan 120 lopers deden de 16km, waaronder een groep van veertig lopers van De Spartaan uit Lisse. Zij hadden vanaf oktober getraind voor een tweeluik: in Landsmeer de 16 km en in mei zullen zij de halve marathon lopen in Leiden. Sylvia en Marjon zijn de enige twee van die groep die de 10 km liepen “Wij zijn nog niet toe aan een langere afstand, wij lopen pas twee jaar. Maar dit was wel het mooiste loopje tot nog toe, wat een prachtige route! En ondanks de wind liep ik toch een PR!”

 
www.avdespartaan.nl

Start 2 Trail

24 maart 2024
Trailrunning is inmiddels een vast onderdeel van het trainingsaanbod van De Spartaan geworden. Er zijn steeds meer Spartaners die het… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Spartaan webshop is uitgebreid! Zowel kleding voor groot als klein is te bestellen… Meer >
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven