Nieuws

Afgelasting alle activiteiten

12 maart 2020 door Paul Stelder
www.avdespartaan.nl

Nederland is in verwarring door het ook hier opduiken van een tot voor kort niet bekend virus: het Covid 19 of corona virus. Vanmiddag is op een ingelaste persconferentie van de regering en het RIVM besproken dat de besmetting een nieuwe fase is ingegaan.

 


Als gevolg daarvan zijn de dringende adviezen aangepast. Het NOC*NSF heeft daarop gereageerd en ook de Atletiekunie heeft daarop dit advies overgenomen. Wij vinden dat wij ons als atletiekvereniging aan dat advies moeten conformeren.

Dat betekent dat in ieder geval tot 31 maart alle trainingen, vergaderingen en wedstrijden zijn geannuleerd. De sportzaal en kantine zullen we ook gesloten houden.

We kunnen op dit moment nog niet voorzien wat er na 31 maart gebeuren gaat. Ik hoop dat u, wanneer u zich niet ziek voelt, wel actief blijft en zelf al of niet met vriend of vriendin, blijft trainen.

De algemene ledenvergadering die op 26 maart staat geagendeerd kan ook niet doorgaan. Als een nieuwe datum bekend is, zullen we u in ieder geval 14 dagen daarvoor in kennis stellen.

We zullen u natuurlijk zo snel mogelijk melden als de maatregelen worden aangepast en we weer met elkaar de baan kunnen gebruiken waar die voor bedoeld is.

 

Met vriendelijke groet,

Paul Stelder, voorzitter.


 
www.avdespartaan.nl

Clubblad juni 2020

30 mei 2020
Met toestemming van ons bestuur mochten wij "De redactiemeiden", mits we voldoende veiligheidsmaatregelen konden nemen, weer een… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Op zoek naar een nieuwe hardloopuitdaging? Probeer dan eens trailrunning. De basis van trailrunning is zo veel mogelijk onverhard te… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Beste Sporters, er leek ruimte om beperkt te openen maar dit mag nog niet voor verenigingskantines. De voorgenomen opening op 2 juni… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Op de parkeerplaats van de Spekkelaan is een boom gemarkeerd met een lint als waarschuwing voor de eikenprocessierups. Het kan ook zo… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven