Nieuws

Afgelasting alle activiteiten

door
www.avdespartaan.nl

Nederland is in verwarring door het ook hier opduiken van een tot voor kort niet bekend virus: het Covid 19 of corona virus. Vanmiddag is op een ingelaste persconferentie van de regering en het RIVM besproken dat de besmetting een nieuwe fase is ingegaan.

 


Als gevolg daarvan zijn de dringende adviezen aangepast. Het NOC*NSF heeft daarop gereageerd en ook de Atletiekunie heeft daarop dit advies overgenomen. Wij vinden dat wij ons als atletiekvereniging aan dat advies moeten conformeren.

Dat betekent dat in ieder geval tot 31 maart alle trainingen, vergaderingen en wedstrijden zijn geannuleerd. De sportzaal en kantine zullen we ook gesloten houden.

We kunnen op dit moment nog niet voorzien wat er na 31 maart gebeuren gaat. Ik hoop dat u, wanneer u zich niet ziek voelt, wel actief blijft en zelf al of niet met vriend of vriendin, blijft trainen.

De algemene ledenvergadering die op 26 maart staat geagendeerd kan ook niet doorgaan. Als een nieuwe datum bekend is, zullen we u in ieder geval 14 dagen daarvoor in kennis stellen.

We zullen u natuurlijk zo snel mogelijk melden als de maatregelen worden aangepast en we weer met elkaar de baan kunnen gebruiken waar die voor bedoeld is.

 

Met vriendelijke groet,

Paul Stelder, voorzitter.


 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven