Nieuws

Afgelasting alle activiteiten

12 maart 2020 door Paul Stelder
www.avdespartaan.nl

Nederland is in verwarring door het ook hier opduiken van een tot voor kort niet bekend virus: het Covid 19 of corona virus. Vanmiddag is op een ingelaste persconferentie van de regering en het RIVM besproken dat de besmetting een nieuwe fase is ingegaan.

 


Als gevolg daarvan zijn de dringende adviezen aangepast. Het NOC*NSF heeft daarop gereageerd en ook de Atletiekunie heeft daarop dit advies overgenomen. Wij vinden dat wij ons als atletiekvereniging aan dat advies moeten conformeren.

Dat betekent dat in ieder geval tot 31 maart alle trainingen, vergaderingen en wedstrijden zijn geannuleerd. De sportzaal en kantine zullen we ook gesloten houden.

We kunnen op dit moment nog niet voorzien wat er na 31 maart gebeuren gaat. Ik hoop dat u, wanneer u zich niet ziek voelt, wel actief blijft en zelf al of niet met vriend of vriendin, blijft trainen.

De algemene ledenvergadering die op 26 maart staat geagendeerd kan ook niet doorgaan. Als een nieuwe datum bekend is, zullen we u in ieder geval 14 dagen daarvoor in kennis stellen.

We zullen u natuurlijk zo snel mogelijk melden als de maatregelen worden aangepast en we weer met elkaar de baan kunnen gebruiken waar die voor bedoeld is.

 

Met vriendelijke groet,

Paul Stelder, voorzitter.


 
www.avdespartaan.nl
Beste Spartaan leden,   Op 23 maart heeft de regering opnieuw verscherpte maatregelen genomen om de verspreiding van het… Meer >
 
CORONA update CRA programma Meer >
 
www.avdespartaan.nl

Afgelasting TSB 2020

23 maart 2020
Beste atleten, toeschouwers, vrijwilligers en Spartaan leden,   Op basis van de aangescherpte maatregelen die de overheid… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Als gevolg van de maatregelen die door de overheid zijn opgelegd in verband met het Coronavirus, zullen de VoorschotenLoop, de… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven