Nieuws

Proeven aan yogalessen?

14 mei 2020 door Paul Stelder
www.avdespartaan.nl

Met de versoepeling van de regels rond het Corona – virus zijn de buitensporten als eerste in de gelegenheid gesteld om hun activiteiten voorzichtig op te pakken. Daarbij is gevraagd om ook niet- leden en binnensportverenigingen behulpzaam te zijn. Gezondheidscentrum Lisse heeft contact met ons opgenomen om op ons veld buitenyoga te mogen gaan geven. Omdat dat vooral gegeven wordt op uren dat wij niet actief zijn, willen we hier graag aan meewerken.
 

Misschien ook voor jou een kans om eens te proeven aan yogalessen? Het is goed voor een gezonde balans tussen lichaam en geest.

Lees meer hieronder in het bericht van Marjan Suijten.

Met vriendelijke groet,

Paul Stelder, voorzitter.Beste Spartaanleden,

 

Mijn naam is Marjan Suijten. Sinds 2011 run ik met veel passie Gezondheidscentrum Lisse en ben ik daar ook Yoga docent.

Door de coronamaatregelen kan ik onze sportruimte momenteel niet gebruiken en mag ik tijdelijk gebruik maken van jullie prachtige accommodatie voor onze Yogalessen, waarvoor ik jullie heel dankbaar ben.

Het is fijn om samen met mijn yogi’s in de buitenlucht op jullie terrein onze sport te kunnen beoefenen.

Yoga is misschien bij jullie minder bekend, maar kan ook voor atleten een grote bijdrage leveren aan jullie sportprestaties. Tijdens Yoga besteden wij veel aandacht aan ademhaling, spieren verlengen (vaak zijn de hamstrings bij atleten (te) kort), bewust wording van het lichaam.

Ik vind het dan ook erg leuk om jullie kennis te laten maken met Yoga in jullie eigen vertrouwde omgeving. Via jullie abonnement van de Spartaan is deelname gratis.

Het rooster van de Yogalessen waaraan je mee kan doen staat op de site https://gezondheidscentrumlisse.nl/lesrooster/

 

Wanneer je interesse hebt om deel te nemen aan onze Yogalessen kun je contact met me opnemen via marjan@gezondheidscentrumlisse.nl. Je kunt je tot 3 uur voor aanvang van de les aanmelden.

Wij zijn natuurlijk afhankelijk van het weer en laten het tijdig weten wanneer de les niet doorgaat.

 

Met vriendelijke groet,

 

Marjan Suijten

Gezondheidscentrum Lisse
 

Haven 2B

2161HK Lisse

Tel: 0252422140

Mail: marjan@gezondheidscentrumlisse.nl

Website: https://gezondheidscentrumlisse.nl/

Bankrekening nr: NL22ABNA0468276297
KvK-nummer: 28076171
Btw-identificatienummer: 186768035B01


 
www.avdespartaan.nl

Clubblad juni 2020

30 mei 2020
Met toestemming van ons bestuur mochten wij "De redactiemeiden", mits we voldoende veiligheidsmaatregelen konden nemen, weer een… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Op zoek naar een nieuwe hardloopuitdaging? Probeer dan eens trailrunning. De basis van trailrunning is zo veel mogelijk onverhard te… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Beste Sporters, er leek ruimte om beperkt te openen maar dit mag nog niet voor verenigingskantines. De voorgenomen opening op 2 juni… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Op de parkeerplaats van de Spekkelaan is een boom gemarkeerd met een lint als waarschuwing voor de eikenprocessierups. Het kan ook zo… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven