MEDEWERKERS ORANJECIRCUIT Bollenstreek ( kermislopen SPOC)

Het Oranjecircuit organiseert in september in de Bollenstreek i.s.m. de Oranjeverenigingen 6 lopen  tijdens het kermisseizoen. Hiervoor zoeken enkele medewerkers die voor- of tijdens de lopen kunnen helpen:

Jeugdloop

Volgend jaar willen we de jeugdloop beter tot haar recht laten komen. Er zijn allerlei goede ideeën geopperd, zoals het toevoegen van een klassement voor de jeugd, uitslagen van de individuele categorieën. Wie heeft hiervoor goede ideeën en wil dat realiseren ?

Materialen & Logistiek

Alle materialen ( klok, boog, inschrijftafels, waterpost,etc)  moeten vooraf geregeld en gereserveerd worden en tijdens de lopen naar de juiste locatie vervoerd worden. Dit in samenwerking met de Oranjeverenigingen.

Contactpersoon voor de sponsors

Met alle sponsors moeten afspraken gemaakt worden over hun bijdrage en de manier waarop zij ge-promoot worden op de website, tijdens de lopen en met banners en/of spandoeken. Ook dienen er afspraken gemaakt te worden over de prijzen die zij ter beschikking stellen voor de lopen.

Contactpersoon voor de Oranje- en Harddraverijverenigingen 

Met de OV en HD verenigingen moeten afspraken gemaakt worden.  Dit betreft datum/ tijdstip lopen, verkeersregelaars, afdracht en bijdrages, etc.  1 á 2 keer overleg met alle verenigingen.

Hand- en spandiensten tijdens de lopen

Tijdens de lopen is er altijd behoefte aan allerlei hand- en spandiensten voor het ophangen van de banners, start/finish doek plaatsen hekken en fuik, uitdelen van bonnen, inschrijving, etc.

Contactpersoon/voorzitter: Marcel Konijn  

Postadres:
Secretariaat AV De Spartaan
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven