Routekaart

AV De Spartaan heeft haar thuisbasis op het Gemeentelijk Sportpark ‘Ter Specke' aan de Spekkelaan te Lisse. Hier heeft de vereniging de beschikking over een accommodatie, welke voldoet aan de wedstrijdeisen van de Atletiekunie. Deze bestaat ondermeer uit een kunststofbaan van 400m (6 sprint- en 6 rondlanen) inclusief de bekende waterbak voor de steeple-chase met daarnaast faciliteiten voor spring- en werpnummers. Verder is er een clubhuis met dames- en herenkleedkamers (en douches), een gezellige kantine, een bestuurskamer, een wedstrijdsecretariaat en daarnaast een bescheiden krachthonk. Daarnaast is er een tweede gebouw voor opslag van (wedstrijd)materialen, een werkplaats voor de onderhoudsploeg en zijn er ruimtes, waar de sportmasseurs op enkele trainingsavonden praktijk houden.


Niet alleen op de baan
De grote groepen recreanten trainen vooral op dinsdag op de baan, de rest van de week treft men er voornamelijk wedstrijdatleten aan. De recreanten trainen meestal op de weg in de omgeving van Lisse, maar ook in bos en duin. Zie ook de trainingsinformatie onder het kopje 'Recreatieatletiek'.


Hieronder vindt u de routebeschrijving naar sportpark 'Ter Specke' aan de Spekkelaan 8, 2161 GH in Lisse:

  • Via de A4 (Amsterdam - Den Haag): Neem op het knooppunt Burgerveen de afslag richting o.a. Lisse. Volg de N207 een aantal kilometers en sla bij de stoplichten (bij MacDonalds) linksaf richting Lisse (N208).
  • Via de A44 (Wassenaar - Leiden e.v.): Neem ter hoogte van Sassenheim de afslag Noordwijkerhout/Lisse. Volg de weg richting Lisse (N208). Zie verder het kaartje hieronder.


Grotere kaart weergeven

 

AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven