Donateur worden

Ben je betrokken bij het wel en wee van AV De Spartaan, maar geen actief sportbeoefenaar? Word dan donateur. Je levert een bijdrage aan het in stand houden van de vereniging en de faciliteiten voor de leden. Het sleutelwoord voor het donateurschap is: BINDING met De Spartaan.


Wat krijg je er voor terug? Betrokkenheid bij de Spartaanse gebeurtenissen, activiteiten en wedstrijden:
  • Je wordt op de hoogte gehouden via onze website en het clubblad Spartaanse Spektakels. Zo krijg je een beeld van de belangrijke evenementen bij de Spartaan. Ons clubblad kun je tevens downloden van onze website. 
  • Je krijgt consumptiebonnen voor een aantal bijzondere evenementen, waaronder de Ter Specke Bokaal.

Donateursbijdrage is €50,- per jaar.
 

Aanmelden
Om donateur te worden kun je je aanmelden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Vul daartoe het inschrijfformulier in. Als je Microsoft Word hebt kun je op deze link klikken. Vul dan het formulier op jouw computer in, print het ingevulde formulier uit, onderteken het en stuur het op naar de ledenadministratie van de AV De Spartaan. 
Je kunt het ingevulde formulier, na ondertekening ook scannen en daarna mailen.


Voor vragen, neem contact op met de ledenadministratie:

Piet van Rijnberk

Westerdreef 125
2161 GR Lisse
tel. 0252 - 410777
E-mail: ledenadministratie@avdespartaan.nl


Bijdrage per jaar
Na inschrijving als donateur, ontvang je een e-mail met de nota (€50,- per jaar). Het in de nota genoemde bijdrage is vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering van AV De Spartaan en is te vinden in de contributietabel. Donateur word je voor de periode van een jaar.


Donateurschap opzeggen
Indien je het donateurschap wilt opzeggen, dien je dat uiterlijk 1 maand voor het begin van een nieuwe periode te doen. Opzeggen dient ten allen tijden schriftelijk of via e-mail te geschieden bij de ledenadministratie.
Terugbetaling van de bijdrage is niet mogelijk!!

AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven