Lid worden

Atletiek is niet zomaar één sport. Atletiek is een verzamelnaam voor vele sporten, die we gewoonlijk 'onderdelen' noemen. Zo kennen we: lopen (van 40m tot marathon en zelfs nog verder), springen (bijvoorbeeld ver- en hoogspiringen) en werpen (bijvoorbeeld kogelstoten en speerwerpen). Ook de verschillende 'meerkampen' (bijvoorbeeld zevenkamp, tienkamp) zijn onderdelen.
 
De trainingen, welke begeleid worden door gediplomeerde trainers, die elk niveau van beginner tot gevorderde aankunnen, worden gegeven binnen verschillende doelgroepen: jeugdatletiek, wedstrijdatletiek, recreatief lopen en (sportief) wandelen en Nordic Walking.

Wil je kennis maken met (jeugd)atletiek, hardlopen of wandelen, dan mag je altijd vier weken gratis meetrainen. Je kunt je op een trainingsmiddag of -avond melden bij de trainer van de gewenste training. Aanmelden is dus niet nodig.

Om lid te worden van kun je je aanmelden bij de ledenadministratie van onze vereniging. Vul het inschrijfformulier in, klik hier. 
Jeugdatletiek

Jeugdatletiek

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen meedoen bij de pupillengroep. Al spelenderwijs leren ze hoe ze moeten hardlopen, kogelstoten, verspringen, vortexwerpen en meer. Vanaf 12 jaar wordt men ingedeeld bij de junioren (vanaf 20 jaar bij de senioren).
Vanaf 10 jaar kunnen kinderen, die vooral willen hardlopen, zich ook aansluiten bij de 'jeugdhardloopgroep'.

Voor trainingstijden klik hier
Voor meer informatie over Commissie Jeugd Atletiek klik hier
Wedstrijdatletiek

Wedstrijdatletiek

Vanaf de B-junioren (16 jaar) gaan atleten zich in het algemeen specialiseren op één of slechts enkele onderdelen. Ook is de wens tot het leveren van een bepaalde prestatie dikwijls nadrukkelijker aanwezig bij deze doelgroep dan bij de jongeren en de recreanten. Samen met de trainer wordt bepaald, welke richting het beste bij de atleet past.

Voor trainingstijden klik hier
Recreatief hardlopen

Recreatief hardlopen

Op vele dagen in de week kun je bij A.V. De Spartaan terecht voor recreatief hardlopen. Om je conditie op peil te houden, sneller te worden, te trainen voor wedstrijden of social contact te hebben, dat kan allemaal. Je kunt je aanmelden als recreant als je 16 jaar of ouder bent.

Voor trainingstijden klik hier 
Voor meer informatie over marathontraining klik hier
Sportief wandelen en Nordic Walking

Wandelen en Nordic Walking

Bij A.V. De Spartaan bieden we (sportief) wandelen op meerdere dagen in de week, onder begeleiding van trainers. Klik hier voor meer informatie.

Ook voor Nordic Walking ben je bij de atletiekbaan in Lisse aan het juiste adres. Voor meer informatie klik hier.

 

Contributie 2019

De totale kosten bestaan uit Spartaancontributie, Atletiekuniecontributie en eventueel wedstrijdlicentie. Wedstrijdlicentie en Atletiekuniecontributie worden bij de eerste contributiebetaling van een jaar geïnd. Bankrekeningnummer van de penningmeester van A.V. De Spartaan te Lisse, IBAN NL57 RABO 0336577680.
Klik hier voor contributie 2019

Lidmaatschap

Na inschrijving als lid zal er een automatische afschrijving plaatsvinden van de verschuldigde contributie voor de eerste periode. De kosten zijn afhankelijk van de categorie waaronder je valt.

Het verenigingslidmaatschap houdt tevens in, dat je lid bent van de Atletiekunie. Voor deelname aan officiële wedstrijden is tevens een wedstrijdlicentie nodig. Jeugdleden dienen hun aanmeldformulier, getekend door (één van) de ouders, via de trainer in te leveren.

Kortlopend lidmaatschap voor recreanten vanaf 18 jaar

Ingaande 1 juli 2017 is het mogelijk om bij de A.V. De Spartaan een kortlopend lidmaatschap, voor recreanten vanaf 18 jaar, voor drie maanden aan te gaan. De start van dit kortlopend lidmaatschap gaat in op de eerste van de maand, nadat je je hebt aangemeld.
 
Je wordt ook aangemeld bij de Atletiekunie. De kosten (€ 6,55) voor de Atletiekunie zijn verwerkt in de contributie van het kortlopend lidmaatschap. Dit is voor 2019, € 43,85 per drie maanden. Er bestaat de mogelijkheid om dit lidmaatschap éénmalig te verlengen.
 
Bij een kortlopend lidmaatschap is het niet mogelijk om een wedstrijdlicentie te krijgen, je bent wel via de Atletiekunie volledig verzekerd.
 
Indien je alsnog besluit een regulier verenigingslidmaatschap bij de A.V. De Spartaan aan te gaan dan worden er door de Atletiekunie geen administratiekosten meer in rekening gebracht.
 
Indien je dit kortlopend lidmaatschap wilt verlengen, dan moet je dit een maand van tevoren kenbaar maken aan de ledenadministratie.

Ledenadministratie

Voor vragen over je inschrijving, neem contact op met de ledenadministratie:

Piet van Rijnberk
Westerdreef 125
2161 GR Lisse
tel. 0252 - 410777
e-mail: ledenadministratie@avdespartaan.nl

AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven