Zorg en Zekerheid circuit

Zorg en Zekerheid Circuit

Om naar de site van het Zorg en Zekerheid Circuit te gaan klik hier.

Deelnemers Zorg en Zekerheid Circuit liepen voor goede doelen

Feestelijke overhandiging cheques bij laatste loop van dit Circuit seizoen

Met de omloop van Noordwijkerhout op 28 april sloot het Zorg en Zekerheid Circuit een geslaagd 24e seizoen af. Tijd om de prijzen uit te reiken. De lopers die aan alle 8 lopen meededen of meer dan 850 punten bij elkaar liepen kregen een prachtige sporttas cadeau. Voor de nummers één van alle categorieën waren er de felicitaties, een schitterende bos bloemen en een mooie geldprijs.

 

Nieuw dit jaar was dat alle lopers met hun deelname een goed doel steunden. Zij kozen voorafgaand aan het seizoen voor een van de drie doelen die mensen met een beperking bewegingsmogelijkheden bieden. Dit waren:

  1. Running Blind Leiden – hardlopen voor mensen met een visuele beperking.
  2. Race Running Leiden – (hard)lopen voor mensen met een motorische beperking.
  3. Stichting Puntenburg –kinderen met een beperking rijden paard via een aangepaste vorm.

 

Elke keer dat de lopers aan een wedstrijd van het Circuit deelnamen werd er een bedrag aan het goede doel toegevoegd. Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door Zorg en Zekerheid.

 

De uitreiking van de cheques vond aansluitend aan de prijsuitreiking plaats. De vertegenwoordigers van goede doelen waren: Namens Running Blind, Terry van Velthooven. Deze ontving de cheque van € 2.307,--. Co Lieverse voor de Stichting Puntenburg. Deze ontving de cheque van € 987,-- en Raymond Goddijn van Race Running Leiden. Deze ontving de cheque van € 706,--.

De organisatie van het Zorg en Zekerheid Circuit kijkt terug op een geslaagd seizoen. Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan het nieuwe ‘jubileum’ seizoen. Hoe dat er gaat uitzien is nog even een verrassing, maar zie je snel genoeg.

 

Fotograaf: Wouter Keuris

Contact over het nieuwsbericht: Wim van der Krogt, telefoon: (06) 53561350

 

AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven