Recreatief hardlopen

Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen aan trainingen. Wat alle loopgroepen gemeen hebben, is de onderlinge gezelligheid en het gevoel van samen sportief bezig zijn.
Naar eigen wens kun je wekelijks onder deskundige leiding één of meer keren deelnemen aan trainingen 

Wil je kennismaken met recreatief hardlopen, kom dan geheel vrijblijvend naar een (introductie)training.

Introductietrainingen

Heb je al wat ervaring met hardlopen en wil je ervaren hoe het is om bij een vereniging te lopen, kom dan naar een introductietraining, elke eerste dinsdag van de maand. We starten om 19.15 uur.

Na een kort intakegesprek krijg je een rondleiding over de accommodatie. Daarna start de introductietraining met een warming-up, een rustige looptraining en een cooling-down, zodat je ervaart hoe een baantraining is. De trainer zal vervolgens samen met jou bekijken bij welke loopgroep je het best kunt starten. Je kunt de eerstvolgende paar trainingen vrijblijvend meedoen, gewoon om te kijken of je het leuk vindt. Daarna kun je besluiten om wel of geen lid te worden.

Neem het aanmeldingsformulier mee naar de introductietraining, klik hier. (Dit is niet het inschrijfformulier om lid te worden van De Spartaan.) We willen je ook vragen het formulier over je lichamelijke geschiktheid in te vullen en mee te nemen, klik hier. Voor vragen kun je contact opnemen met de trainer Nico Schriek: trainingcoordrecr@avdespartaan.nl.

Trainingen

Je kunt ook kennis maken met De Spartaan tijdens een van onze trainingen, klik hier voor een overzicht met trainingsdagen en -tijden (kies Tab Recreanten). Train vrijblijvend met ons mee op de atletiekbaan, op de weg en in het duin, met een trailrunning training of indoor voor kracht- en cardiotraining.

De meeste trainingen worden voor alle niveaus gegeven. Op de pagina Trainingen, klik hier, staan de groepen benoemd voor recreatief hardlopen: A, B, C en D groep. In de A-groep bevinden zich de snelste recreanten hardlopers. Vraag jij je af welk niveau voor jou geschikt is, neem contact op met trainingscoördinator Nico Schriek: trainingcoordrecr@avdespartaan.nl. Of kom naar onze intructietraining. 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven