News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Opstapgroep gestart op zaterdag 19 maart

door
www.avdespartaan.nl
Ook dit jaar organiseren wij weer een Opstapgroep, die bedoeld is voor beginnende hardlopers. Er wordt gedurende een periode van 11 weken getraind om aan het eind van die periode 30 minuten te kunnen hardlopen.

Op zaterdag 19 maart 2016 is bij AV De Spartaan een hardloopcursus gestart voor beginners, die willen werken aan hun conditie, looptechniek willen oefenen en zin hebben om te gaan duurlopen. De deelnemers trainen zodanig, dat zij na afloop van de cursus circa 30 minuten in een rustig tempo kunnen hardlopen. Daarvoor moet er wel twee keer per week getraind worden. Dat doen we op een ontspannen, rustige manier, zodat iedereen het tempo bij kan houden. De training wordt gegeven, op dinsdagavond en op zaterdagmorgen, door ervaren trainers. Twee trainers voor de dinsdagavond en twee voor de zaterdagmorgen.
Na afloop van de hardloopcursus organiseren we voor degenen, die besluiten door te gaan met hardlopen, een zogenaamde "Doorstartgroep". Gedurende 2 maanden, aansluitend op de hardloopcursus, wordt de deelnemer voorbereid op het lopen bij een van onze reguliere groepen, waar ieder op haar/zijn eigen niveau verder kan werken aan de conditie en het uithoudingsvermogen.

De hardloopcursus is gestart op zaterdag 19 maart 2016 en de laatste training is op zaterdag 28 mei 2016. Gedurende 11 weken wordt er elke week twee keer getraind op:
  • zaterdagochtend van 9:30 tot 11:00 uur
  • dinsdagavond van 19:30 tot 21:00 uur                                   
Voor deelname aan de hardloopcursus wordt € 39,50 gevraagd, dit is inclusief een koffiekaart t.w.v. € 8,50. Inschrijving is mogelijk na de eerste training (je kunt eerst zien, dat het leuk is, daarna schrijf je pas in).
Wie belangstelling heeft komt op 19 maart om ongeveer 9:15 uur naar het clubgebouw van De Spartaan bij de atletiekbaan, op het sportpark Ter Specke in Lisse.

Voorinschrijving is niet nodig, gewoon komen! Indien u zich vooraf wilt opgeven klik dan hier

Als je de start op zaterdag 19 maart gemist hebt, je kan gerust alsnog komen.
Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met Leo Onderwater, per email leo@onderwater.org of per telefoon op dinsdagavond van 21.00 tot 22.30 uur in het clubgebouw van AV De Spartaan tel.nr. 0252 415350

 

 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven