News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

TER SPECKE BOKAAL ORGANISATIE IN VOLLE GANG

door
Nu de zon weer steeds meer gaat schijnen komt ook het outdoor atletiekseizoen er weer aan. Dit wordt altijd traditioneel geopend met een topevenement op onze vereniging: de Ter Specke Bokaal. Dit jaar zal deze wedstrijd plaatsvinden op 7 mei. Gedurende deze dag zullen (inter)nationale topatleten weer strijden om de bokaal. De incourante afstanden (150, 300 en 1000 meter) zullen zorgen voor spectaculaire duels tussen de specialisten op de verschillende afstanden.
In het verleden gingen onder andere Dafne Schippers, Rutger Smit, Bram Som en Nadine Broersen er met de bokaal vandoor. Wij gaan ervanuit dat ook dit jaar weer spectaculaire prestaties worden neergezet. Het spektakel zal rond 11.30 van start gaan met het altijd indrukwekkende kogelslingeren en rond 17:00 zullen de bokalen worden uitgereikt. Kortom een dag vol indrukwekkende atletiek.
 
Ook dit jaar doet de organisatie weer haar uiterste best om er een succes van te maken, echter voor een paar punten kunnen wij jullie hulp ook erg goed gebruiken.
 
Sponsors
Om er dit jaar weer een succesvol topsportevenement van te maken, wordt de Ter Specke Bokaal mede mogelijk gemaakt door onze sponsororen. Denkt u misschien iets te kunnen betekenen voor de Ter Specke Bokaal of weet u iemand die ons zou kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met Paul Grimbergen (grimbergenpj@casema.nl) of een ander organisatielid.
 
Vrijwilligers
Daarnaast zijn er ook maar liefst 150 vrijwilligers nodig om het geheel letterlijk en figuurlijk in goede banen te leiden. Wil je graag helpen op vrijdag 6 mei (inrichten accommodatie) of op zaterdag 7 mei? Stuur dat een mail naar Tessy Lenting (john.tessy@online.nl).
 
Word ook vriend van de TSB
De crowdfunding actie van 2015 heeft ons zo positief verrast dat we graag ‘De vrienden van de TSB’ oprichten. Op deze manier kan iedereen, die de Ter Specke Bokaal een warm hart toedraagt de wedstrijd ondersteunen. Het bedrag mag je zelf kiezen en je maakt het bedrag zelf over naar dit bankrekeningnummer: NL57 RABO 0336577680, t.n.v. AV de Spartaan, o.v.v. ‘Vrienden van de TSB’ (dus geen automatische incasso). Je naam wordt vermeld in het programmaboekje en vanaf 50 euro verwelkomen we je graag in de VIP tent tijdens de wedstrijd. 
We hopen op jullie steun om er met z'n alle weer een mooie wedstrijddag van te maken! 
 
 
Kijk voor meer informatie op www.terspeckebokaal.nl of spreek één van onderstaande personen aan


Paul Grimbergen (voorzitter)
Maarten ter Hoeve
Jolanda vd Weerd
Tessy Lenting
Richard Bosman
Dave Clemens
Remona Fransen
Davey Kaak
Jelle vd Zon
Bram vd Vos
Iris Dofferhoff
 


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven