News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Spek de Clubkas voor een ET!

door

Vorig jaar is de Rabobank Clubkas Campagne geïntroduceerd. Na het succes van vorig jaar, doen ook dit jaar weer 157 clubs mee uit de Bollenstreek. De ideale mogelijkheid om de clubkas te spekken! 

 

Clubkas Campagne

Bij de Rabobank Clubkas Campagne bepalen de ruim 27.000 leden van Rabobank Bollenstreek welke verenigingen en stichtingen een bijdrage krijgen én hoe hoog dat bedrag is. Leden van onze bank krijgen drie stemmen om uit te brengen op hun favoriete verenigingen en/of stichtingen. 

 

Stemmen

De leden van Rabobank Bollenstreek hebben de mogelijkheid van dinsdag 4 oktober tot en met maandag 17 oktober 2016 via https://www.mijnbankenik.nl/bollenstreek/clubkascampagne? hun stem uit te brengen. Elke stem op jouw vereniging/ stichting is € 1,- waard. Hoe meer stemmen er op je club worden uitgebracht, des te hoger de financiële bijdrage. 

U heeft 3 stemmen, helaas mag u maar één stem uitbrengen op de AV De Spartaan. Uw andere 2 stemmen kunt u geven een andere vereniging of club die u ook een extraatje gunt.

Maar denkt u ook eens aan maatschappelijke doelen zoals:
De Zonnebloem afdeling Lisse
De Voedselbank Lisse
Zorgboerderij Kasteelhoeve

 


Elektronische Tijdswaarneming voor AV De Spartaan 
 

Atletiekvereniging De Spartaan heeft een aantal zeer talentvolle jonge atleten en atletes. Na vorig jaar een deelnemer te hebben gehad bij het Europees Olympisch Festival (EYOF) mocht dit jaar de pas 16- jarige Andrea Bouma meedoen aan de wereldkampioenschappen voor junioren (WJK), een kampioenschap in de leeftijdscategorie 17en 18 jaar. Daarnaast zijn er meerdere medailles gehaald bij het Nederlands Kampioenschap voor junioren. Ook in de breedte is sprake van een zeer talentvolle groep. In de 8 landelijke competitiefinales voor juniorenteams was onze vereniging dit jaar in 6 categorieën vertegenwoordigd. Daarbij zijn zeer goede uitslagen behaald en is tot het einde meegestreden voor de podiumplaatsen. Uiteindelijk heeft 1 team een zeer mooie 3e plaats behaald.

 

Om dit in de komende jaren voort te kunnen zetten is het noodzakelijk dat er geïnvesteerd wordt in elektronische tijdwaarneming voor onze vereniging. Op deze manier kunnen we nog betere wedstrijden aanbieden op onze eigen atletiekbaan en kunnen de atleten en atletes zich nog beter ontwikkelen. Gebleken is dat het huren van dergelijke apparatuur en de daarbij behorende medewerkers steeds moeilijker wordt. Bij eigen elektronische tijdwaarneming wordt onze vereniging minder afhankelijk, maar er zit een aardig prijskaartje aan de aanschaf van de apparatuur. Een bijdrage van de Rabobank zou dan ook heel erg welkom zijn. 

Ben je lid van de Rabobank? Breng dan jouw stem uit op AV De Spartaan! Leden hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen om de stem uit te brengen. Alvast bedankt!

 


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven