News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

inschrijven Warmond Wintercircuit loop tegen kanker 9 okt

door
Loop tegen kanker inschrijvingen CRA Wintercircuitdeelnemers:

update in onderstaande tekst!!!

 


De lijst met de hardloopdeelnemers die zich bij de Spartaan hebben ingeschreven voor het Wintercircuit is doorgegeven aan de organisatie van de loop in Warmond.
 
De loop in Warmond is een onderdeel van het Wintercircuit.
 
Op basis van het aantal deelnemers betaalt de Spartaan € 5,-.  De hardlopers melden zich allen alsnog in Warmond en betalen op de dag zelf € 7,50. Zo ook voor de wandelaars maar die betalen € 5,-.

Voor de loop in Warmond krijgt iedereen namelijk een nieuw startnummer.
 
Dit is nodig voor de tijd registratie. (Chip zit in het nummer.)

Aanstaande zondag staat in de sporthal een aparte inschrijftafel voor alle Spartaan deelnemers.    Ook de wandelaars kunnen zich daar aanmelden en krijgen als deelnamebewijs een polsbandje en uiteraard de routebeschrijving mee.  

 
Ze vinden het erg fijn dat wij met zoveel deelnemers meedoen. Ze willen er alles aan doen om het allemaal goed te organiseren.
 

Op dit moment hebben 130 hardloopdeelnemers zich bij de Spartaan ingeschreven, maar het is natuurlijk niet zeker of die ook echt allemaal meedoen, ook is uitbreiding nog mogelijk. Dit zal duidelijk worden na afloop van de loop in Warmond.
 
 
Na de Wedstrijd:
de Spartaan ontvangt dan van Warmond weer een overzicht van de Spartaan-deelnemers die hebben meegedaan met de resultaten voor het wintercircuitklassement en tevens vorm dit de basis voor verdere financiele verrekening tussen Spartaan en Warmond.


 

 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven