News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Geslaagde Crossen door de Bossen scholierenloop

door
www.avdespartaan.nl
Zondag 30 oktober kwamen rond 10 uur de eerste (uitgeslapen) deelnemers zich melden in de kantine van De Spartaan. De organisatie had het tijdschema aangepast, waardoor de groepen Voorgezet Onderwijs als eerste van start gingen voor maar liefst 3 kilometer.
Al snel werd duidelijk, wie voor goud ging. Met meer dan een minuut voorsprong kwam Joël Hartog (VO2) van het Rijnlands met een tijd van 11:36. Vervolgens kwam Rens Altorf van Foiretti  (1ste jongens VO1),  Alyssa Riksen (1ste meisjes VO1) van het Rijnlands en Mandy Duinkerken (1ste meisjes VO2).
Dan was het de beurt aan de docenten en ouders, luidkeels aangemoedigd door de toestromende basisscholieren. Alfred Roelen (ouder Johannesschool) kwam bij de mannen als eerste binnen, Annemarie de Bruin (docent Fioretti) deed dit bij de dames. Bij de jongens VO4/VO3 was het Twan Altorf als eerste, Jochem van Stijn als tweede en Sven Hazenoot als derde. Charlotte Lameris, ook Fioretti, maakte het feest compleet.
Na de docenten en ouders mochten de jongste deelnemers van start. Dit jaar was een aantal hindernissen gemaakt van strobalen en dat was best een uitdaging voor deze groep. Ook menig ouder moest er aan geloven, want sommige kinderen hadden wat extra aanmoediging nodig om de finish te halen. Opvallende resultaten waren er voor Lindsey Clemens (Groep 3, Klarinet) met een duidelijke overwinning. Nick Duinkerk (Klarinet) was sterk bij de jongens groep 8, Cassandra Koopman (Brandaris) bij meisjes groep 7 en Mijlan Nieuwehuisen (’t Landgoed) bij de meisjes groep 8.
Uitslag en Foto's


Leuke weetjes
:
Meer dan 200 scholieren, docenten en ouders deden mee.
Franciscusschool was met de meeste deelnemers bij de basisscholen, Fioretti bij het voortgezet onderwijs.
Meer jongens (127) dan meisjes (83).
De meeste deelnemers kwamen uit groep 4.
Meester Harry uit Bennebroek werd het meest toegejuicht.
Peter Jonkheer heeft de meeste kilometers (25) gemaakt: bezemwagen bij alle loopjes + ’s ochtends nog 5 kilometer bij recreantenloop AV De Spartaan.
Vertrouw niet altijd de levensduur van batterijen volgens de fabriek. Het geluid van de speaker viel halverwege uit. Gelukkig ging het opladen snel, zodat we wel met geluid konden afsluiten.
 


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven