News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Van de bestuurstafel (nieuw: nu ook op de website)

door
www.avdespartaan.nl
Als het jaar bijna ten einde is, ligt het voor de hand terug te blikken. Dat ga ik hier maar beperkt doen. Enerzijds komt iedereen natuurlijk naar de nieuwjaarsreceptie op 7 januari om 16:30 uur en dan zullen we zeker ook terugblikken, dus dat gras ga ik niet voor de voeten wegmaaien. Anderzijds gebeuren er zoveel spannende dingen, dat de actualiteit het verleden inhaalt.

Nog even over de nieuwjaarsreceptie. Wij  nodigen heel graag alle leden, dus ook de wedstrijdjeugd, uit aanwezig te zijn. We zullen de voorlopige plannen voor vernieuwbouw presenteren. Bovendien worden de Nederlands Kampioenen gehuldigd door een wel heel bijzondere gast (wie dat is, houd ik nog even geheim) en worden de bekende bokalen uitgereikt. Dus komt allen!
 
De bouwcommissie is op volle sterkte aan het werk om heel goed in beeld te krijgen wat alle plannen exact gaan kosten. Als er zaken zijn, die je wilt vragen of opmerken aan de bouwcommissie, maak dan aub gebruik van het e-mailadres: bouwcommissie@avdespartaan.nl
Op 2 maart om 20:30 zullen we een extra Algemene Leden Vergadering houden, waarbij wij toestemming zullen vragen aan alle leden voor definitieve bouwplannen. Nogmaals, op voorhand kan iedereen zijn of haar ideeën, opmerkingen en vragen mailen naar de bouwcommissie. Als alles loopt volgens plan, kunnen we starten met de verbouwing in maart/april 2017.
 
Dan toch een terugblik, want de organisatie van de LJ Sport Ter Specke Loop zaterdag 27 november jl heeft weer een mooie wedstrijd neergezet. Het was een prachtige dag en vele lopers hebben prachtige tijden neergezet. Meer over de loop is te lezen op onze website. Speciale dank aan alle vrijwilligers, die hebben gezorgd, dat alles feilloos en zeker ook heel gezellig is verlopen. Felicitaties voor Jeroen Habers en Carmen Oosterkamp op de 5 km.
 
Dan nog even dit: we hebben als Spartaan aan een aantal acties meegedaan, die de vereniging aardig wat extra middelen hebben opgeleverd. We hebben ruim 1800 Euro met de Rabobank Clubkascampagne opgehaald en de Jumbo actie loopt nog, terwijl ik dit schrijf. Mede via een bijdrage van de Club van 100 en deze extra’s zijn we in staat geweest een investering te doen, die al lang op de wensenlijst stond van de vereniging: de aanschaf van een Elektronische Tijdswaarneming. Hierdoor blijven we als vereniging in staat wedstrijden te organiseren voor jeugd en masters en de ontwikkeling van deze doelgroepen te borgen en te ontwikkelen in de toekomst.
 
Ik wil iedereen van harte bedanken, die een bijdrage heeft geleverd aan een of meerdere van deze acties. Mochten er in de toekomst dergelijke acties zijn, schroom niet me er van op  de hoogte te brengen!
 
We zien elkaar binnenkort op de nieuwjaarsreceptie of op de baan.

Sportieve groet,
 
Jennifer Lem
 
 

 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven