News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Maak, als lid, gebruik van MyClub op de website van de AV De Spartaan.

door
Tijdens het sturen van de factureringmails kreeg de ledenadministratie verschillende mails retour, omdat de E-mailadressen niet (meer) kloppen. Tevens is er van 50 van de 802 leden geen E-mailadres in de ledenadministratie bekend.

Ieder lid van de AV De Spartaan kan via de website www.avdespartaan.nl inloggen, middels MyClub, op het persoonlijke domein. Voorwaarde is, dat je E-mailadres in de ledenadministratie bekend moet zijn.

Hoe kom je in MyClub? Als je de site van De Spartaan, www.avdespartaan.nl, opent, zie je bovenin de grijze balk “Inloggen | Wachtwoord vergeten”. Klik op inloggen en je komt op een inlogscherm, vul je mailadres in en je wachtwoord en je komt in MyClub. Wachtwoord vergeten, klik dan op Wachtwoord vergeten?, dan krijg je een scherm, waar je je E-mailadres invult. Na versturen, krijg je een mail met een link om je wachtwoord aan te passen.
Is je emailadres niet bekend, dan krijg je:
“Inloggen mislukt, probeer opnieuw".
Als je E-mailadres nog niet bij ons bekend is, stuur dit dan naar ons via de contactpagina”. Dit bericht moet naar de ledenadministratie.
Deze zal het E-mailadres in het systeem zetten en je een wachtwoord zenden.
 
In MyClub vind je bij Atletiekuniecode je lidmaatschapsnummer, dit is tevens je wedstrijdlicentienummer, mits je je hebt opgegeven als wedstrijdlid.
Ook kan je in MyClub je gegevens wijzigen, maak s.v.p. gebruik van deze mogelijkheid als je verhuist, telefoonnummer, bankrekeningnummer, emailadres enz. wijzigt. Tevens kan je je privacyinstellingen aanpassen.
Indien je wenst, kan je ook een pasfoto aan je naam koppelen. Deze is dan zichtbaar, als men bij teams met de cursor op je naam gaat staan (handig voor de trainer). Ga naar MyClub, gegevens wijzigen, klik op foto toevoegen en je kan het bestand toevoegen (uploaden). Vergeet bij afsluiten niet op foto wijzigen te klikken.
 
Ook kan je in MyClub je persoonlijke prestaties bijhouden en indien je vrijwilliger bent, kan je aangeven, wat voor vrijwilligerswerk je voor de vereniging doet of hebt gedaan.
 


 

 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven