News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Strijd ook tegen Kanker: Samenloop voor Hoop 17/18 juni

door

SPARTANEN GAAN WANDELEN VOOR DE KANKERBESTRIJDING

EN WAT LEKKERS VOOR JULLIE BAKKEN!

 

Iedereen heeft er wel

een keer mee te maken gehad: kanker. Een ziekte, die nog niet overwonnen is, maar er is hoop. Hoop op genezing. Om dit te realiseren is veel onderzoek en geld nodig. Daarom organiseert Hillegom weer een SamenLoop voor Hoop om stil te staan bij kanker, maar ook om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. De SamenLoop zal op 17 & 18 juni 2017 plaatsvinden op het terrein van SV Hillegom.

Spartanen Marly van Riet, Monique Möhlmann, Ellen Pauw, Peter Jonkheer, Arnoud Scholten en Nanda Pot gaan meedoen aan deze wandelestafette die 24 uur duurt. De naam van hun team is SAMEN EEN.

Tijdens deze wandelestafette worden er verschillende activiteiten georganiseerd en staat alles in het teken van de voortdurende strijd tegen kanker.

Ook zijn er muziekoptredens, is er een braderie, zijn er verschillende activiteiten voor de kinderen en er zullen verschillende ceremonies plaatsvinden. Iedereen is welkom, van jong tot oud!








Team SAMEN EEN wil natuurlijk proberen om een leuk geldbedrag bij elkaar te ‘wandelen’ voor dit prachtige doel. Tijdens het wandelweekeinde hebben we daarom een kraam ingericht waar je o.a. loten kunt kopen voor onze loterij met mooie en leuke prijzen, op de foto kunt met onze mascotte en kan raden hoeveel hartjes er in de ‘snoeppot’ zitten.

En verder gaan we voor op de trainingsavonden 30 mei en 6 juni taarten bakken. Na de training krijg je voor 1.50 een lekker stukje taart. Dus neem op die avonden wat geld mee en steun onze goede doel! Natuurlijk kun je ook ons een geldbedrag doneren.

 

Kunnen we op jullie steun rekenen? En we zouden het erg leuk vinden, als jullie op 17 en/of 18 juni in Hillegom onze kraam komen bezoeken en ons willen aanmoedigen tijdens de estafette!

 

Meer info over de SamenLoop voor Hoop: https://www.samenloopvoorhoop.nl/hillegom

En natuurlijk ook bij Marly, Monique, Ellen en Peter J.


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven