News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Soosavond vrijdag 19 mei 2017.. Zo gezellig….

door
www.avdespartaan.nl

19.00 uur paniek in de kantine!!! Geen beamer, wat nu!!! Kan Willem v.d. Krogt geen presentatie geven over de uitslag TSB-quiz. Bellen naar Wim Bouma, die was al onderweg, dan maar naar Gert Jan Booij ook onderweg. Gelukkig kwamen ze rond kwart voor acht binnenlopen en schoten ons direct te hulp In de kortste tijd hadden de heren een beamer aangesloten. Laptop erbij, USB stick erin en Willem kon zijn presentatie klaarzetten.


Zo rond acht uur waren er al aardig wat leden die genoten van een lekker kop koffie met een koekje. Om half negen sprak Jaap van Amsterdam een woord van welkom aan de 40 aanwezige leden, waarin hij het onderwerp ALV vernieuwbouwvergadering ter sprake bracht. Hij hoopte dat vele leden van onze vereniging hun ja-stem zouden uitbrengen want het werd toch wel tijd voor de grote opknapbeurt waar allen zo lang naar hebben uitgekeken. Verder vroeg hij aan de aanwezige om de Club van 100 te promoten bij vrienden, familie en kennissen want er kunnen nog leden bij. Op dit moment staan we op 98 leden maar het mogen ook meer dan 100 leden worden iedereen is van harte welkom.

Hij sloot af met de wens “we maken er weer een gezellige avond” waarna hij het woord gaf aan Willem voor de presentatie.

 

Deze presentatie was weer super goed in elkaar gezet. Willem wist de aanwezige weer aan het lachen te krijgen, waarbij commentaar van de leden niet uitbleef. De afwezige Mark Beelen werd aardig in de maling genomen vanwege de vele missers die op zijn formulier stonden. Ook de winnaars van vorig jaar zaten er goed naast. Er werd veel gelachen maar uiteindelijk kwam Willem met de einduitslag, waarbij hij aangaf dat hij dit jaar op de 3e plaats twee winnaars had te weten Paul van Hal en Wil v.d. Krogt die 41 punten hadden, zij kregen een doos met heerlijke chocolade.

De 2e prijs, een lekkere fles wijn, werd door Ton Meskers gewonnen met 34 punten. Wij mogen Ton zo langzamerhand de Poulidor van de TSB Quiz noemen, de eeuwige tweede.

De 1e prijs ging dit jaar overtuigend naar Janny Dofferhoff die met 23 punten de concurrentie ver achter haar liet. Zij werd verwend met een sporthanddoek.

 

Hierna werd de avond voortgezet met een lekker drankje, een koud hapje en rond half 10 kwam ook nog de warme hap.

 

De dames die ons weer fijn hebben geholpen achter de bar kregen ook een doosje chocolade voor hun vrijwillige bijdrage.

 

Om 23.00 uur werd er opgeruimd, de lichten uit en huiswaarts.


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven