News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Spek de clubkas voor een sfeervolle inrichting van de kantine

door
www.avdespartaan.nl

Twee jaar geleden heeft de Rabobank de Clubkas Campagne geïntroduceerd. Na het succes van vorig jaar, doen ook dit jaar weer meer dan 100 clubs mee uit de Bollenstreek. De ideale mogelijkheid om de clubkas te spekken! Als vereniging mochten wij vorig jaar een cheque ontvangen van maar liefst € 1.840,43.


 

Clubkas Campagne

Bij de Rabobank Clubkas Campagne bepalen de ruim 27.000 leden van Rabobank Bollenstreek welke verenigingen en stichtingen een bijdrage krijgen én hoe hoog dat bedrag is. Leden van de Rabobank krijgen drie stemmen om uit te brengen op hun favoriete verenigingen en/of stichtingen.


 

Stemmen

Leden van Rabobank Bollenstreek ontvangen 3 oktober per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen.

De leden van Rabobank Bollenstreek hebben de mogelijkheid om van dinsdag 3 oktober tot en met maandag 16 oktober 2017 via https://www.mijnbankenik.nl/bollenstreek/clubkascampagne hun stem uit te brengen. Elke stem op jouw vereniging/ stichting is € 1,- waard. Hoe meer stemmen er op je club worden uitgebracht, des te hoger de financiële bijdrage.

U heeft 3 stemmen, helaas mag u maar één stem uitbrengen op de AV De Spartaan. Uw andere 2 stemmen kunt u geven een andere vereniging of club die u ook een extraatje gunt.

Maar denkt u ook eens aan maatschappelijke doelen zoals:


 

De Zonnebloem afdeling Lisse
De Voedselbank Lisse
Zorgboerderij Kasteelhoeve


Bestedingsdoel voor AV De Spartaan

Investering in een sfeervolle inrichting van de kantine, welke past bij de nu lopende vernieuwbouw van het totale clubgebouw. Uiteindelijk zal het geheel dan een prachtig eindresultaat opleveren waar onze vereniging in de komende vele jaren met veel plezier gebruik van zal gaan maken.


Ben je lid van de Rabobank? Breng dan jouw stem uit op AV De Spartaan! Leden hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen om de stem uit te brengen. Alvast bedankt!

 


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven