News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

25 km Run-Bike-Loop zaterdag 15 juni 2019

door
www.avdespartaan.nl

Op zaterdagmorgen 15 juni gaan de zaterdagmorgen trainers van de B- en C-groepen de zomerperiode met iets nieuws inluiden!

We lopen die morgen vanaf het sportpark dan niet alleen we gaan ook fietsen…!


25 km is wellicht te veel om je eentje te lopen... Maar als je dit afwisselt met af en toe een stukje fietsen en dat met zijn met z’n tweeën doet, moet dat toch lukken?

Wat is dan precies de bedoeling zullen jullie denken?

Wel je vormt met een loopmaatje een team waar je de run-bike mee aflegt.

Een van de teamleden start met lopen, het andere teamlid fietst mee tot het moment dat de eerste loper wisselt met het fietsende teamlid die dan loper wordt, de loper wordt dan fietser en op deze manier wordt de afstand volbracht. Je kunt zo vaak als je wilt wisselen! Ieder team bepaalt zelf hoe de loop- en fietskilometers met elkaar worden volbracht.

Als je deze opgave met zijn tweeën te hoog gegrepen vindt, zoek je een extra teamloper en doen je de afstand met zijn drieën of met zijn vieren!

Deze Runbikeloop is beslist geen wedstrijd maar een alternatieve training waarbij het plezier voorop staat en het loop- en fietstempo niet van belang is.

Wat heb je nodig? Een goede fiets, een rugzak of een fietstas met drinken en eventueel wat versnaperingen. Hou het weerbericht voor die dag in de gaten zodat je bij koeler weer eventueel kleding mee kunt nemen in je rugzak of fietstas.

De trainers zouden het leuk vinden als jullie allemaal mee gaan doen!

 

Stuur als je een team hebt gevormd  een mailtje met een teamnaam en de teamleden naar: peter.jonkheer@gmail.com

We sturen je dan alvast een link met de route en een routebeschrijving.

 

LET OP:

We starten de Run-Bike-Loop om 9.00 uur van het sportpark . Ook ‘niet B en C lopers’ zijn van harte uitgenodigd om mee te lopen en fietsen


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven