News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

5e Lisse Loop op zaterdag 12 oktober

www.avdespartaan.nl
Stichting Kasteelhoeve organiseert op zaterdag 12 oktober 2019 voor de vijfde keer de Lisse Loop op het landgoed bij Kasteel Keukenhof. Ze vieren het eerste lustrum! Een goede reden om het programma uit te breiden. Dit jaar organiseren ze ook een estafetteloop naast de wandelroute en het hardloopparcours. Groepjes van vier personen kunnen de estafetteroute (hard)lopen. Aan de estafetteloop kunnen bedrijven, families en vriendengroepen mee doen. Uiteraard blijft de mogelijkheid om als bedrijf met een bedrijfsteam mee te lopen met de gebruikelijke activiteiten. 

Naast een gezellige en sportieve middag heeft de Lisse Loop ook als doel een financiële bijdrage voor onze Stichting Kasteelhoeve te bereiken. 

Afstanden Lisse Loop                                                                 
De Lisse Loop 2019 is voor kinderen, junioren en volwassenen. En zowel voor wandelaars als hardlopers:
  • Kinderloop: 1 km;
  • Wandelaars (junioren en volwassenen): 5 km;
  • Estafetteloop (team bestaat uit 4 personen): 4x 2,5 km
  • Hardlopers (junioren en volwassenen): 2,5 km, 5 km, 7,5 km en 10 km. 

Voor kinderen gratis                                                                                                                        
Deelname voor volwassenen kost € 5,00 en junioren (13-16 jaar) betalen € 3,00. Deelname voor kinderen is gratis dankzij sponsoring door vele bedrijven. 

Starttijden                                                                                                                                            
Vanaf 13.30 uur kunnen wandelaars starten. De kinderloop start om 13.30 uur. Om 14 uur start de estafetteloop en om 15 uur wordt het startschot voor de hardlopers gegeven. 
Op www.kasteelhoeve.info staat meer informatie en is het mogelijk om een voor-inschrijving te doen. De voor-inschrijving is tot 10 oktober geopend. Inschrijven kan ook op de dag zelf. Graag betalen met gepast geld.  

Meer informatie en de inschrijvingspagina is te vinden op  www.kasteelhoeve.info.

Stichting Kasteelhoeve organiseert de Lisse Loop 2019 in samenwerking met Atletiekvereniging De Spartaan en Keukenhof.

---

Doelstelling Stichting Kasteelhoeve 
Als stichting faciliteren wij de dagbesteding voor (jonge) mensen met een beperking, niet aangeboren hersenletsel, (beginnende) dementie en degenen die behoefte hebben aan job coaching of re-integratie. De daadwerkelijke coaching en begeleiding van de deelnemers voert de professionele organisatie 's Heeren Loo uit. De stichting heeft geen winstoogmerk en wordt door vrijwilligers en sponsors gefaciliteerd. 

Dagprogramma bij Kasteel Keukenhof
Het dagprogramma van de deelnemers bestaat uit hand- en spandiensten bij Kasteel Keukenhof. Bijvoorbeeld het onderhoud aan de bomen, planten en beheer van de paden. Ook het verwerken van het kaphout behoort tot het takenpakket. De houtverwerking vindt plaats in de werkplaats van de Blockhut. Dit gebouw is het startpunt van de werkzaamheden en biedt onderdak aan het gereedschap en materieel. De zinvolle dagbesteding bevordert de participatie van onze deelnemers in de maatschappij, naast dat zij een goed dagritme hebben en leren in hun werk. 




 

 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven