News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Ik wil een sleutel…

door
www.avdespartaan.nl
Regelmatig komt het voor, dat een clublid toegang wil hebben voor een aantal ruimtes in ons clubgebouw of de materiaalberging. Dit leidt soms tot teleurstelling als de vraag niet direct positief wordt beantwoord. Lees hier verder.

Hoe werkt dat binnen De Spartaan
Als je meent zelfstandig toegang te moeten hebben tot het gebouw, dan is de eerste stap dat je dit bespreekt met het eerst verantwoordelijke bestuurslid. Voor de kantinemedewerkers met het bestuurslid CKZ (Rob), voor wedstrijdatletiek met het bestuurslid TR (John), voor het organiseren van wedstrijden het bestuurslid WOC (Sandra).  
In dit gesprek zal door het betrokken bestuurslid worden bekeken of je vraag terecht is en ingewilligd moet worden. Is dit het geval dan doet hij of zij een voorstel aan de vicevoorzitter (Laurens), die dit in veel gevallen overneemt of soms een aanvullende vraag heeft over nut of noodzaak. Bijvoorbeeld de vraag of er geen andere mogelijkheid is om het gebouw op een bepaalde tijd binnen te komen. Zijn genoemde bestuursleden overtuigd van de noodzaak dan maakt de locatiebeheerder op verzoek van de vicevoorzitter een toegangssleutel in de vorm van een tag op maat aan en registreert dit in de toegangslijst. Dit gaat op dezelfde manier bij uitbreiding van toegangsrechten.

Voor speciale evenementen hebben we een evenemententag: te denken valt aan de organisatie van een grote wedstrijd of een evenement. Na afloop wordt deze tag weer ingeleverd bij de locatiebeheerder of het verantwoordelijke bestuurslid.

De bedoeling van deze procedure is, dat we een actueel overzicht houden van wie allemaal het gebouw in kunnen. Situaties uit het verleden dat er geen overzicht meer was wie waar een sleutel van had, komen zo niet meer voor.

Wij werken met een alarm. Als je over een tag beschikt is het belangrijk dat je er zorgvuldig mee omgaat en de discipline hebt om zorgvuldig te openen en te sluiten en daarbij het alarm op de juiste wijze uitschakelt en na vertrek weer activeert. Helaas gaat dat nog (te) vaak mis, waardoor Piet en anderen, die op de alarmeringslijst staan, onterecht worden gebeld.  
 

 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven