News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Waarderingsprijzen voor Jan Beijk en Davey Kaak

door
www.avdespartaan.nl

Tijdens de vrijwilligersdag op zondag 13 oktober zijn aan Jan Beijk en Davey Kaak twee vrijwilligerswaarderingsprijzen van 2019 uitgereikt door de vrijwilligerscommissie. Jan Beijk mocht de Wandelstok in ontvangst nemen en Davey Kaak kreeg de Sleutel (vrijwilliger t/m 25 jaar).
Verder werd er deze dag door bijna 100 vrijwilligers zeer enthousiast segway gereden op de baan en escape-boxen opgelost, en kon iedereen daarna genieten van een heerlijke BBQ.


motivatie voor de prijzen lees verder....


Hoewel bekend is dat Jan liever niet midden in de belangstelling staat, vond de vrijwilligerscommissie dat na zoveel jaren Jan Beijk deze prijs zeker verdient!
 

- Is meer dan 25 jaar lid

- Geeft jeugdtraining vanaf 2003

- Is bijzonder relaxed en creatief voor een groep

- Is voor jonge assistent-trainers een vraagbaak, en enthousiasmeert hen

- Was een van de organisatoren van Guinness-book-of-record- estafette in 2011
- Is kampleider voor de jeugd vanaf 2003, kan de gekste spelletjes bedenken! En zou het liefst willen dat er elk jaar een zomerkamp in Lisse is.

- Is aanspreekpunt voor de pupillentraining op de vrijdag, is altijd beschikbaar voor vragen
- Regelt al jaren voor de pupillen bij de Ter Specke Bokaal de 1000m, en bedenkt en maakt een programma-boekje met prijsvraag/kleurplaat voor alle pupillen.
- Is Mentor van Next Generation (groep van jeugdleden, die voor / door jeugd activiteiten organiseert) ..voorheen Who’s Next.

- Tenslotte: Houdt van toetjes, en van gamen.

 

Voor Davey Kaak als winnaar van de Sleutel heeft de Commissie Wedstrijd Atletiek de motivatie aangeleverd:
 

“Davey maakte voorheen naast zijn drukke studie en maakt nu naast zijn baan tijd vrij om zich in te zetten voor onze club:

-Al 5 jaar zit hij in de commissie die zich inzet on de Ter Specke Bokaal zo goed mogelijk te begeleiden. Waar hij eerst verantwoordelijk was voor de deelnemerslijsten en het verwerken van uitslagen, is hij recenter overgestapt naar het binnenhalen van zoveel mogelijk nationale en internationale wedstrijdatleten, als directeur deelnemersveld.

-Daarnaast is Davey al 4 jaar lid van de Commissie Wedstrijd Atletiek, die ervoor zorgt dat alle wedstrijdatleten optimaal kunnen presteren, door de kwaliteit van trainingen te waarborgen, wedstrijddeelname te stimuleren en activiteiten organiseert om de groepssfeer zo prettig mogelijk te maken. Daarnaast is hij in de CWA sinds kort ook vertegenwoordiger in het bestuur.

-Mocht dit nog niet genoeg zijn: sinds de Elektronische Tijdswaarneming is aangeschaft, is Davey nog meer te vinden op wedstrijden, omdat hij naast het hardlopen zelf, wat eerlijk gezegd op een iets lager pitje staat, ook jury is tijdens de looponderdelen”.


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven