News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

oudejaarsafsluiting gezellig druk

door
www.avdespartaan.nl
28 december was een supergezellige recreanten-ochtend met relaxte afsluiting van 2019

waarbij wandelaars, trainers en hardlooprecreanten allemaal hun beste (puzzel-)beentje hadden voorgezet: immers geen trainingsresultaat zonder inspanning.



Voordat Peter Jonkheer ging jodelen in Oostenrijk had hij een loop-quiz-puzzelroute in Lisse voor ons bedacht dus alvorens we aan de gluhwein mochten was het eerst nog even zweten tijdens een 11km lange route.  Zo ontdekten wij vele wetenswaardigheden van Lisse en legden dit vast in het antwoordformulier, waarbij de sportieve insteek uiteraard het verplaatsen van het afgetrainde lijf betrof.
Want ook in 2019 moesten onze "bodies" eraan geloven bij De Spartaan en daar kon zaterdag tevreden op worden teruggekeken. Massaal werd de gelegenheid gebruikt om elkaar een goede jaarwisseling te wensen en de -toch al fors uitgebouwde- kantine bleek nog te klein om iedereen te bergen. Prima initiatief van trainers en vrijwilligers om dit mogelijk te maken met en voor elkaar: De Spartaan heeft nog steeds een actief verenigingshart.  Zoals Nico Schriek terloops opmerkte:  "wat het plaatsen van twee vuurkorven al niet in beweging brengt bij de mensen"....  en we waren er blij mee, want een gedeelte nuttigde wegens de drukte buiten hun drankje en bijpassende oliebol waarbij de vuurkorf geen overbodige luxe was bij de 2°Celsius.

Voldaan kunnen we terugkijken op een dynamisch 2019 waarbij trainers+CRA+recreanten met elkaar een nieuwe koers zijn ingeslagen die in 2020 verder uitgerold zal worden om een aangename en stimulerende sportomgeving voor onszelf te realiseren!  Vanuit de schrijverspositie wens ik alle leden namens de CRA en trainers een fijne gezellige jaarwisseling en een gezond en sportief 2020.
Dit kunnen we elkaar overigens allemaal toewensen op de nieuwjaarsreceptie in de kantine op 04-01-2020: dus komt allemaal !

 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven