News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

CRA duurloop afgesloten met koffie en appelgebak

www.avdespartaan.nl

Na een lange periode iedere zaterdag in de Amsterdamse Waterleidingduinen te hebben gelopen, was het nu een mooi moment om als vereniging een andere locatie te kiezen.

Socializen met elkaar binnen het Nieuwe Normaal.


Een aantal weken tevoren hadden we de lopers en wandelaars al via de website geïnformeerd, mondeling tijdens de trainingen en d.m.v. onderlinge appjes. Afgelopen zaterdag was het zover. Lopen vanaf Como en Co aan het Comomeer te Noordwijkerhout.
 

Wat was het dan ook een prachtig gezicht, om als loper, wandelaar en trainer, bij aankomst op de parkeerplaats een groep van meer dan 100 sporters te zien wachten. Enthousiast pratende leden en veel gezelligheid onderling, maar ook zoeken naar wat schaduw, want de temperatuur was met 23 graden en weinig wind al vrij warm.


Toen iedereen gearriveerd was en zijn of haar loopgroep had gevonden, was het eindelijk tijd om te gaan en gingen we onder begeleiding van de trainers op pad. Langs mooie velden, dorpen, duin en strand legde iedereen zijn of haar kilometers af om uiteindelijk met een “YES we did it”- gevoel weer te arriveren bij Como en Co.


Daar had de vereniging een mooie plek gereserveerd om onder het genot van Koffie en Appeltaart (met slagroom) nog heerlijk na te genieten. Zittend aan lange tafels, op stoelen of lekker in het gras genoot iedereen van dit leuke en mooie initiatief. Een event waarin alles meezat; prachtige locatie, mooi weer, leuke routes en natuurlijk enthousiaste lopers en wandelaars.


Kijkend over het meer waar een zachte bries wat verkoeling gaf, werd het tijd om huiswaarts te gaan en verder te genieten van het mooie weekend. Onderweg hoor ik het nummer van Bryan Adams….The Summer of 69, een song die iets anders benadrukt dan een zomer en zeker niets te maken had met een 1,5m samenleving, The Summer of 2020!
 










 

 


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven