News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Corona maatregelen per 29 september 2020

door
www.avdespartaan.nl
Maandagavond heeft de regering ons duidelijk gemaakt dat de snelle opmars van het Coronavirus alleen met drastische maatregelen een halt kan worden toegeroepen. Als sportvereniging moeten we daaraan ook actief een bijdrage leveren. De beperkingen raken ons gelukkig niet in de kern: we mogen trainen en wedstrijden houden. De basisregels voor de bestrijding van het virus gelden natuurlijk ook voor ons tijdens, maar vooral ook voor en na het sporten: houd afstand, let op de handhygiëne en blijf thuis bij klachten of bij besmetting in je omgeving.

Om de besmettingskans bij sportverenigingen te verkleinen is besloten dat de kantines dicht moeten. De kleedkamers mogen nog wel worden gebruikt. Toch wil ik adviseren om zoveel mogelijk de kleedkamers te mijden en alleen bij uitzondering de douche te gebruiken. De toiletten zullen natuurlijk wel bereikbaar zijn. De routepijlen moeten worden gevolgd.
Juist het komend weekend staan twee zeer belangrijke activiteiten op ons programma.

Ten eerste de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 2 oktober bij FC Lisse.

Ook de kantine van FC Lisse moet gesloten blijven. Daarnaast is het maximum aantal personen dat binnen bijeen mag komen beperkt tot dertig. Er hebben zich voor de vergadering 29 leden ingeschreven. Het bestuur telt tien leden. Dus daarmee is er een overschrijding van het toegestane maximum aantal aanwezigen. Om die reden moeten we beslissen dat deze vergadering opnieuw geen doorgang kan vinden.
We zullen de leden die van plan waren de vergadering te bezoeken per e-mail benaderen en een voorstel doen om toch tot de noodzakelijke besluitvorming te komen.
Ten tweede staan voor het komend weekend de onderlinge wedstrijden en de Marga Kortekaas-spelen op het programma.

De regering heeft besloten dat wedstrijden doorgang mogen vinden, maar zonder publiek. Verder moet voor samenkomsten van meer dan 40 mensen een melding worden gedaan bij de gemeente en moet er een corona-verantwoordelijke worden aangesteld.

We willen zoveel mogelijk de landelijke regels volgen en hebben daarom besloten dat de wedstrijd wel door kan gaan, maar strikt onder de nieuwe regels.
De kantine blijft gesloten en er mag geen publiek langs de kant staan. Helaas betekent dat ook dat er geen ouders langs de kant mogen staan. We houden de gepaste afstand van elkaar en we hebben respect voor degene die ons als corona- coördinator daarop aanspreekt, als dat nodig is.

Met deze wedstrijd wordt het seizoen traditioneel afgesloten. Het was een complex seizoen zoals we dat hopelijk nooit meer zullen meemaken.

Laten we hopen dat we met elkaar de besmettingscijfers omlaag krijgen, zodat een volledige lock down kan worden afgewend. Blijf gezond en blijf bewegen!

Namens het bestuur,
Paul Stelder, voorzitter
 

 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven