News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Verkeerssituatie i.v.m. bouw Ter Specke sporthal

door
www.avdespartaan.nl

Komende week, vanaf 16 november, wordt een begin gemaakt met het bouwrijp maken van de grond voor de grote verbouwing bij FC Lisse. Dit zal uiteindelijk resulteren in een nieuwe sporthal en een nieuw complex voor FC Lisse. Als sloop en nieuwbouw zijn verwezenlijkt, worden het hele parkeerterrein en de Spekkelaan opnieuw ingericht. Waarschijnlijk duurt het hele proces minstens anderhalf jaar.
 


De enige toegang tot de parkeerplaats zal het tunneltje onder de wielerbaan worden. Via deze nauwe doorgang moeten alle verkeersbewegingen plaatsvinden!

De andere toegangsweg zal alleen opengesteld worden voor bouwverkeer: dit wordt de z.g. bouwstraat. Deze toegang zal met hekken worden omgeven en afgesloten.
 

De Spekkelaan is altijd al een gevaarlijke weg vooral voor voetgangers en fietsen. Dit wordt nu nog extra risicovol door al het bouwverkeer. We zijn met de gemeente in gesprek om voor de pupillentrainingen de Kiss and Ride strook achter de kantine weer beschikbaar te krijgen , minstens gedurende de Covuid-19 epidemie. Of dit gaat lukken is nu nog niet bekend.
 

Ik wil u met klem aanraden voorzichtig te zijn. Voetgangers en fietsers zijn extra kwetsbaar, maar op een 30 km gebied gelijkwaardig verkeer. Het zal druk worden. Begeleid uw kinderen zoveel mogelijk en let goed op.

 

Paul Stelder


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven