News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Gezocht: Voorzitter Commissie Jeugd Atletiek

door
www.avdespartaan.nl
We need you!! Al enige tijd zijn wij op zoek naar een nieuwe voorzitter voor de jeugdatletiek. In coronatijd spreken we ouders helaas minder rechtstreeks. Wil jij als lid of als ouder/opa/oma/vriend van een lid van De Spartaan je inzetten voor de vereniging en jeugdatletiek en deze bestuursfunctie oppakken? 

Wim Bouma heeft de taken richting wedstrijdorganisatie voor pupillen opgepakt, en wil hij ook de oudercommissie weer nieuw leven inblazen. Dit betekent dat we nu vooral iemand zoeken die de bestuursvertegenwoordiging wil doen en de vergaderingen van de Commissie Jeugdatletiek wil leiden (3 à 4 maal per jaar). In eerste instantie denken we aan een ouder van een jeugdlid. Het is natuurlijk ook mogelijk dat iemand die niet zelf ouder van een jeugdlid is, maar wel affiniteit heeft met jeugdatletiek (6 tm 15 jaar) een uitstekende kandidaat kan zijn!!  


Gezocht: Voorzitter Commissie Jeugd Atletiek (bestuursvertegenwoordiger en vergadervoorzitter, gedeelde taak)

In de afgelopen maand is een brief naar alle ouders van jeugdleden gegaan. Helaas hebben we daar (nog) geen reacties op ontvangen. Inmiddels is er ook gekeken of de functie niet beter opgesplitst zou kunnen worden.
Wim Bouma heeft aangegeven een aantal praktische deeltaken te willen uitvoeren zoals wedstrijdorganisatie van pupillen (crossjes, Marga Kortekaas-spelen, ouder-kindwedstrijd, quatro-wedstrijden met regioverenigingen). Ook zal hij opnieuw kijken hoe de oudercommissie een herstart kan krijgen.
Dit is een grote verlichting voor de taak van voorzitter Jeugdatletiek.

Klik hier voor de volledige functieomschrijving. Terug te vinden via de de vacatures pagina.

Wil je meer informatie of een keer sparren, of ken je iemand die wij misschien weleens zouden kunnen benaderen, laat het weten:
Angela vd Lans (vice-voorzitter): vicevoorzitter@avdespartaan.nl
Lenie vd Poel (voorzitter Vrijwilligerscommissie):  vwcvoorzitter@avdespartaan.nl

 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven