News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Wat staat er te gebeuren in 2021?

door
www.avdespartaan.nl
Wist je het al? ... Hm, denk het niet? Nou 2021 is een bijzonder jaar voor De Spartaan! Oh ja, wat dan? Oh je wist het dus nog niet. Nou dan is het maar goed dat je dit stukje leest, want er staat echt wel wat te gebeuren in 2021. Onze atletiekvereniging bestaat namelijk - hou je vast – 60 jaar.

Zestig jaar! We worden een diamanten vereniging.
Het is wat …. al zestig jaar sportende mensen bij onze zeer sociale vereniging, die inmiddels een begrip is in de Bollenstreek. Na deze 60 jaar staan we als Spartaan inmiddels bekend dat we  – voor leden en niet leden – zeer uiteenlopende sociale & sportieve activiteiten kunnen organiseren. 
In ons jubileumjaar gaan we dit dus ook doen. Er is inmiddels een jubileumfeestcommissie gevormd en die is op dit moment druk bezig om een mooie invulling te geven aan deze mijlpaal. Zodra de plannen wat meer concreet zijn komen we zeker bij jullie terug, maar voor nu wilden we jullie dus graag op de hoogte brengen van het feit, dat 2021 dus een bijzonder jaar is voor De Spartaan. 
Heb je een leuk idee of wil je misschien bij met name de uitvoering van onze plannen helpen, neem dan contact op met een van de commissieleden.

Paul Bultink, Carlo Seijsener, Brigitte Pieterse, Inge de Vroomen, Levi vd Geest, Henk van Dongen, Jack de Vroomen en Jolanda vd Weerd (vrieweer@upcmail.nl)
 

 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven