News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Winnaar Joop Verburgtbokaal 2020

door
www.avdespartaan.nl
De Joop Verburgtbokaal wordt door de WOC toegekend aan die persoon, die over een periode van meerdere jaren een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling en/of uitvoering van wedstrijden en evenementen door en voor de AV De Spartaan. Aan deze persoon kan de prijs maar één keer worden uitgereikt. De prijs bestaat sinds 1984.

Roy van Hal is dit jaar de winnaar!


Hij is in 2010 begonnen als jurylid voor de jeugd en hij heeft in 2012 zijn diploma gehaald voor algemeen jurylid. Dit heeft hij een aantal jaren in de praktijk toegepast. Toen elektronische afstandsmeting op de verre werpnummers mogelijk werd, heeft hij deze tijdens de TSB ingevoerd en bediend.

In 2016 heeft de vereniging Elektronische Tijdwaarneming ( ET ) aangeschaft. Roy heeft daarvoor een cursus medewerker ET gevolgd en is nu de chef ET geworden .
Hij is dit jaar met zijn vader Paul op en neer naar België gereden om het systeem te laten testen en kalibreren en hij heeft zelf een aantal verbeteringen aangebracht die het werken met de ET hebben vergemakkelijkt, zoals de koppeling met een extra laptop, zodat series sneller na elkaar kunnen worden gelopen en geregistreerd. Zelf is hij ook altijd bereid bij wedstrijden de registratie bij te houden en uitslagen te verwerken.

De laatste jaren heeft hij tijdens de TSB als startcommissaris  gewerkt en dit jaar heeft hij zelf de cursus starter met succes afgerond. Ondanks de corona heeft hij dit jaar zelfs al een enkele keer als starter een wedstrijd geleid.

Het is daarom zeer terecht dat de WOC deze veelzijdige man met deze prijs decoreert.
 

 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven