News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Vragenlijst: rol persoonlijkheid bij hardloopprestaties

www.avdespartaan.nl
Masterstudent Sport- en prestatiepsychologie Tjeu van der Lit heeft een vragenlijst opgesteld over een interessant vraagstuk: Worden hardloopprestaties voorspeld door je persoonlijkheid? Willen jullie hem helpen door zijn vragenlijst in te vullen. Graag nog dit weekend, dan heeft hij alle resultaten op tijd binnen om te verwerken in zijn onderzoek.

Anders dan veel mensen denken is nog niet veel bekend over de relatie tussen persoonlijkheid en sportprestaties. Door de komst van apps die sportprestaties bijhouden is het mogelijk geworden om bij grotere groepen sporters te onderzoeken of mensen met bepaalde eigenschappen sneller vooruitgaan dan anderen.

Voor mijn afstudeeronderzoek bij de master Sport- en prestatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam ben ik op zoek naar serieuze hardlopers die gebruik maken van een app (bijv. Strava) om hun loopprestaties bij te houden.

Die sporters zou ik willen uitnodigen om een vragenlijst in te vullen. Het gaat om een persoonlijkheidsvragenlijst en een aantal vragen over je hardloopprestaties van het afgelopen jaar.

Klik hier voor de vragenlijst.

Bij elkaar duurt het invullen ongeveer 15 minuten. Om deel te nemen moet je 16 jaar of ouder zijn. (Uiterlijke datum insturen vragenlijst is zondag 18 april)

Hopelijk wil je hieraan meewerken. Mijn doel is om een bijdrage te leveren aan wetenschappelijke kennis over de rol van persoonlijkheid bij hardloopprestaties.


Vriendelijke groet,

Tjeu van der Lit
Masterstudent Sport- en prestatiepsychologie, Universiteit van Amsterdam
 

 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven