News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

De vlag mag uit: De Spartaan bestaat 60 jaar!

door
www.avdespartaan.nl
Op de achtergrond is een commissie al enige tijd bezig met het vormgeven van festiviteiten in verband met het 60 jarig bestaan van onze vereniging. De feestdag- en avond (voor jong en oud) die je echt niet mag missen is gepland op zaterdag 9 oktober en we kunnen mededelen dat we op zondagochtend 10 oktober ook een zogenaamd brakloopje zullen organiseren.

Alle festiviteiten zijn op- en in de omgeving van de atletiekbaan. De festivaldag is voor alle Spartanen maar in het ochtendprogramma zullen we ook niet leden uitnodigen zodat ze kennis kunnen maken met onze fantastische vereniging. Zet deze beide data dus alvast in je agenda. In de avond hebben we verschillende podia met spetterende optredens, eten en drinken. Dus blok de data alvast in de agenda!  

We krijgen allerlei leuke ideeën aangereikt en ook willen veel Spartanen – hoe kan het ook anders binnen onze vereniging – een helpende hand uitsteken. 
Gezien de activiteiten voor een ieder wat wils pas over ongeveer een half jaar zijn gaan we – ergens na de zomervakantie – pas concreet aan de slag met inventariseren en verdelen van de vrijwilligerstaken. Met name op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 oktober hebben we helpende handen nodig. Te zijner tijd zullen we dus als commissie zeker nog met een concreet verzoek tot hulp komen. Hou hiervoor sociale media, de website en ons clubblad in de gaten.

In het kader van ons 60 jarig bestaan zijn Patric Kappert, Kirsten Kortekaas, Jolanda vd Weerd en Marga Kortekaas  al enige tijd bezig met het realiseren van een kinderspeelplaats in de groenvoorziening aan de noordzijde van de baan. De komende maanden zal de klusploeg – stukje bij beetje – de kinderspeelplaats opbouwen en inrichten. We hopen dan ook op  zaterdag 9 oktober deze speelplaats feestelijk te kunnen openen.  

Paul Bultink, Carlo Seijsener, Brigitte Pieterse, Inge de Vroomen, Levi vd Geest, Henk van Dongen, Jack de Vroomen en Jolanda vd Weerd.

 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven