News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

De Wandelstok voor José Elfering en de Sleutel voor Govanni Cozijn

door
www.avdespartaan.nl

Tijdens de Jubileumfeestdag op zaterdag 9 oktober j.l. zijn de waarderingsprijzen 2021 vanuit de vrijwilligerscommissie uitgereikt aan José Elfering en Govanni Cozijn. In een zonnige ambiance met veel publiek werden zij in het zonnetje gezet. Na afloop gingen zij ook samen nog even op de foto.

José kreeg de Wandelstok uitgereikt en Govanni Cozijn mocht de Sleutel in ontvangst nemen.


Govanni Cozijn werd verrast met de Sleutel. Deze waarderingsprijs is in 2018 ingesteld als waardering voor een jeugd(ig) lid, dat als vrijwilliger een voorbeeld is voor overige jeugdige leden (tot 25 jaar). Tot nog toe is deze mooie standaard altijd aan iemand uitgereikt, die zich al wat langer en op meerdere vlakken voor De Spartaan inzet.

Govanni is nu 17 jaar en geeft zowel bij de pupillen als de D-junioren training. Dit doet hij inmiddels alweer voor het 4e jaar. Hij is ook al meerdere jaren begeleider bij het jeugdkamp. Daarnaast is hij een enthousiast vrijwilliger bij wedstrijden. Vervolgens is hij ook nog lid van de Commissie Wedstrijd Atletiek.

Als Govanni gevraagd wordt of ie even wil helpen is hij altijd bereid: een extra training invallen, kampspelletjes tijdens de tentennacht, vakantietraining voor kinderen van het BSO. Het maakt niet uit wat.

Hij begon ooit met een maatschappelijke stage toen hij 13 jaar was. Als hulptrainer bij de pupillen had hij gelijk al door hoe je omgaat met veiligheid en sfeer tijdens trainingen. Inmiddels heeft hij veel ervaring opgebouwd en is ook in deze richting zijn opleiding bij het CIOS aan volgen.
Wij hopen dat hij en AV De Spartaan nog jaren een goede match zijn en blijven!

José Elfering mocht naar voren komen om de Wandelstok te ontvangen.

De wandelstok is de jaarlijkse waarderingsprijs vanuit de vrijwilligerscommissie voor een vrijwilliger die zich al veel jaren inzet voor De Spartaan. De wandelstok werd in de 90er jaren uitgereikt bij de recreantenmeerkamp en later vanuit de vrijwilligerscommissie. Dit jaar is er een nieuwe wandelstok, omdat de oude wandelstok volledig gevuld is met naamplaatjes.

José doet al sinds 2004 haar vrijwilligerswerk voor De Spartaan op de achtergrond. Zij is dus al 17 jaar actief, en gedurende een periode van 6 jaar ook voor twee commissies.

Als secretaris van de Commissie Jeugdatletiek heeft zij inmiddels 6 voorzitters meegemaakt. José is naast het notuleren altijd actief in de weer bij allerlei jeugdevenementen: zoals ouder-kindwedstrijd voor pupillen, pizzabakken met de CD-junioren, Dick-de Vroomenbokaal wanneer de pupillen overgaan naar de D-junioren, de sint-en-pieten trainingen bij de pupillen en de Grote Clubactie. José waakt dan als een moeke over de kinderen, als ze al niet foto’s aan het maken is.

De andere commissie waar Jose actief in was, is de Vrijwilligerscommissie. Dit deed zij van 2012 t/m 2017. De vrijwilligersdag organiseren was voor José een kolfje naar haar hand.

José is een vrouw van aanpakken en regelen! Zij heeft nu ook verdiend zelf eens in het zonnetje te staan!


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven