News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Vanaf 6 november verplicht tonen Corona Toegang Bewijs

door

 

Beste allen,

Afgelopen dinsdag zijn er aanvullende maatregelen met betrekking tot Corona bestrijding in een persconferentie toegelicht. Na het Kamerdebat van woensdagavond is duidelijk geworden wat hiervan de gevolgen zijn voor de sportverenigingen.

Vanaf zaterdag 6 november gelden de volgende regels voor amateursport:


1. Het buitensporten is en blijft mogelijk voor iedereen zonder een Corona Toegang Bewijs (CTB) te tonen;
2. De kleedkamers zullen open zijn op dinsdag- en donderdagavond, en op zaterdagochtend. Op de maandag-, woensdag- en vrijdagavond zijn de kleedkamers gesloten.

2. Bij het betreden van de kleedkamers, kantine en sportzaal is het verplicht een CTB te tonen;
3. Dit CTB moet iedere keer getoond worden.
4.Voor de activiteiten in de sportzaal zullen we vanaf zaterdag 6 november vragen naar het CTB. Dit zal door de trainers worden gedaan. Voor die atleten die individueel van de sportzaal gebruik maken, zonder aanwezigheid van de trainer, bij ons op de maandagavond, geldt dat zij altijd een CTB moeten kunnen tonen.
5. Voor die personen die voor aanvang van de training gebruik willen maken van de kleedkamer en kluisjes, kunnen via de hoofdingang de kleedkamer in, de jas en tas neer zetten en spullen in het kluisje leggen, en via de nooduitgang de kleedkamer verlaten. Voor de training kan er niet omgekleed worden, dus kom in sportkleding naar de vereniging.
6. Na de training zal er door een bestuurslid of trainer worden gecontroleerd op het CTB zodat er na de training van de kleedkamers en douches gebruik kan worden gemaakt. Ook bij bezoek aan de kantine zal er gecontroleerd worden op het CTB.
We willen ons als vereniging uiteraard houden aan de landelijke maatregelen, om zodoende veiligheid te bieden aan al onze leden.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur AV de Spartaan


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven