News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Algemene Ledenvergadering Club van 100 vrijdag 18 maart 2022

door
www.avdespartaan.nl

Het was een bijzondere avond. Voor het eerst na 2 jaar zagen we elkaar weer fysiek voor een evenement van de Club van 100. De jaarvergadering was helaas in november plots toch weer uitgesteld. Maar nu eindelijk mag (bijna) alles weer. Natuurlijk moeten we wel oppassen en ons aan de basisregels houden want Corona is nog niet het land uit. Maar… wat was iedereen blij elkaar te zien.


De voorzitter memoreerde in zijn (iets langere) voorwoord dat de afgelopen periode geen gemakkelijke is geweest. 1x moesten we in 2020 de vergadering online houden wat niet echt een succes was.

Daarna in 2021 leek het te gaan lukken maar in november waren de besmettingen zodanig dat toch weer tot uitstel besloten werd.

Daarom werd op deze avond de jaarvergadering gehouden over de periode oktober 2020 – oktober 2021.

Natuurlijk waren ook onze evenementen niet doorgegaan maar wel is geprobeerd met elkaar contact te houden.

We hebben dat gedaan door Nieuwsbrieven en door in 2020 een presentje (fles wijn) aan de deur af te leveren.

In 2021 hebben we voor iedereen een chocolade hart gevuld met 4 hartjes en ons logo laten maken die in de kantine afgehaald kon worden.

Gelukkig is ook De Spartaan net als de Club van 100 de spannende tijd goed doorgekomen zonder noemenswaardig ledenverlies.

Toch hebben we gedurende deze periode wel een mooi cadeau kunnen overhandigen aan De Spartaan te weten de opblaasbare start-finishboog en een bijdrage in de weidesleep.

De voorzitter meldde dat we helaas op 31 december 2020 ook onverwachts onze geliefde Kees van Ruiten hebben verloren.

We hebben hem nog wel een mooie uitgeleide hier op ons sportpark kunnen geven.

Ook memoreerde de voorzitter nog even het overlijden van Koos Beijk die op 5 februari jl. is overleden. De voorzitter vroeg een minuut stilte aan de vergadering.

Dan werden ook de nieuwe leden genoemd en verwelkomd. De voorzitter meldde dat per 1 oktober 2021 er 103 leden waren.

Na de introductie van de voorzitter werden de gebruikelijke punten afgewerkt zoals verslag financiën en bestuursverkiezing.

Hierna geeft de penningmeester een toelichting op de voordracht van de 3 cadeaus die zijn voorgedragen door het bestuur en welke door stembriefjes gekozen werden door de aanwezige leden.

De keuze was:

  • EDM
  • Scoreboard
  • Livestream camera

Nadat alle leden hun stembriefje ingeleverd hadden gingen de voorzitter en penningmeester aan de slag om deze te tellen.

Uiteindelijk bleek met 85 punten gekozen te worden voor het scoreboard en het restant met 70 punten voor de EDM.

De voorzitter feliciteerde De Spartaan, middels de aanwezige voorzitter en penningmeester, met de beide cadeaus.

De voorzitter meldde tenslotte nog dat het bestuur voorgesteld heeft, na rijp beraad, om de volgende data voor 2022 vast te stellen:

  • De Soosavond op vrijdag 10 juni
  • De uitgaansmiddag en avond op zaterdag 3 september
  • De jaarvergadering op vrijdag 18 november

Na de koffie / borrel werd voor een ieder nog een tombola gehouden waarbij de voorzitter zijn gebakken cake en appeltaart beschikbaar had gesteld samen met enkele leuke prijzen die door Marty en Trudy gekocht waren, de dames kweten zich prima van hun taak. Hierna bleef het nog lang gezellig en had iedereen veel met elkaar bij te praten onder het genot van een drankje en overheerlijke koude en warme hapjes.


Jaap van Amsterdam, voorzitter


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven