News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

25e Schoonderbeek Installatie Estafette vrijdag 3 juni 2022

door
www.avdespartaan.nl

Na twee jaar van afwezigheid mogen we eindelijk weer met elkaar de gezelligste bedrijven- en instellingenestafette houden. Vrijdag 3 juni 2022 vindt de 25e editie van de Schoonderbeek Installatie Estafette plaats. Hét evenement dat zich kenmerkt door een perfecte mix van inspanning en ontspanning. Het is een evenement waarbij teams van 4 personen een halve marathon lopen. Iedere persoon loopt dus een parcours van ruim 5 km en gezamenlijk een halve marathon vanaf onze baan in Lisse.


De Schoonderbeek Installatie Estafette is de ideale manier voor teams van bedrijven, verenigingen en instellingen om de krachten met andere sportievelingen te meten.

De start en finish zijn op de kunststofbaan en de organisatie doet er alles aan om er een geweldig spektakel van te maken. Ook dit jaar willen wij weer gebruik maken van elektronische tijdwaarneming. Hierdoor zal het opmaken van de klassementen nauwkeuriger en sneller verlopen. Wederom strijden we sportief met elkaar in 4 klassementen te weten:

  • Bedrijven en instellingen Heren;
  • Bedrijven en instellingen Dames;
  • Atletiekverenigingen Heren;
  • Atletiekverenigingen Dames

Gemengde teams worden opgenomen in de heren klassementen.


De kosten bij voorinschrijving bedragen €20,- per team, na-inschrijven (op de avond zelf) €24,- per team.


Voorinschrijving via www.spartaanestafette.nl of rechtstreeks via deze link. De voorinschrijving sluit op 2 juni 2022.


Er zijn speciale prijzen voor vrouwenteams en atletiekverenigingen. Die worden beschikbaar gesteld door de Hardloopwinkel in Noordwijkerhout.
Verder wordt er gestreden om de Frans Dames Bokaal voor het snelste bedrijven team. Ook zijn er prijzen voor het jongste en het oudste team. Alle teams dingen na afloop van de prijsuitreiking mee in de verloting van flessen wijn. Tevens zijn er 4 waardebonnen beschikbaar gesteld door Spierings Herenmode Hillegom. Ook geeft de hoofdsponsor Schoonderbeek Installatie iedere deelnemer een leuke attentie ter gelegenheid van de 25e editie.

Daarnaast is er na afloop een pastamaaltijd voor alle deelnemers en zijn er kopkluifjes van Poelier van Dongen.

De ervaring van vorige keren leert dat de sfeer die van een gezellige reünie is. Er wordt dan ook op een groot aantal deelnemers gerekend en het verzoek is om je als team bijtijds aan te melden.


Wat blijft is de gezelligheid waarom het gebeuren op en rond de baan van AV De Spartaan zo bekend staat.


Wij rekenen op een grote opkomst, U doet toch ook weer mee?!

 

Datum vrijdag 3 juni 2022
Startschot 19:00 uur
Locatie Sportpark Ter Specke,
Spekkelaan 8
Lisse

 


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven