News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Succesvolle Schoonderbeek Installatie Estafette

door
www.avdespartaan.nl

Na twee jaar afwezigheid vond vrijdag 3 juni een geslaagde 25e editie van de Schoonderbeek Installatie Estafette plaats.


Maar liefst 65 teams streden om de prijzen in 4 klassementen: bedrijven Heren en Dames en Atletiekverenigingen Heren en Dames.

Tevens waren er prijzen voor de snelste lopers en de jongste en oudste teams.

 

Het snelste Atletiekteam bij de vrouwen was AV Rijnsoever, gevolgd door NSL Dames 1 en Run4Fun. Bij de heren kwamen de “4 Nationaliteiten van Leiden Atletiek” als eerste over de finish, gevolgd door de teams van De Spartaan en NSL Heren 1.

 

Bij de Bedrijventeams Vrouwen stond “van Dongen uw poelier” op de hoogste trede, met Beelen Verpakkingen als 2e en de Allersnelste Flitsende Meiden (AFM) als 3e.

Bij de heren won de Alrijne Zorggroep, met Team Fioretti Hillegom en Gebroeders Prins Bouwe als 2e en 3e.

 

Snelste Vrouw was Leona Salman van Team Fioretti, snelste Heer Maikel Stolwijk van Leiden Atletiek.

Jongste team was “4 Musketiers” van De Spartaan met een gemiddelde leeftijd van 14.03 jaar, het oudste team was de NSL Seniorengroep 2 met gemiddeld 72,83 jaar.

 

Na afloop was er ruimschoots gelegenheid tot bijpraten onder het genot van een hapje (een pastamaaltijd of kipvleugeltjes) en een drankje.

 

Dank aan de lopers en de sponsoren voor een geslaagde avond.

 

Voor prijswinnaars, totaaluitslagen en foto’s kijkt u op de site van de estafette www.spartaanestafette.nl

 

 

 


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven