News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Twee keer een 1e prijs voor onze Toppers! Vrijwilliger-jeugd & Vrijwilliger 2022

door
www.avdespartaan.nl

Op 24 juni ontvingen maar liefst beide leden van De Spartaan, die door het bestuur waren genomineerd, van de gemeente Lisse de vrijwilligersprijs.

Govanni Cozijn kreeg de prijs in de categorie Jeugd.

Piet van Rijnberk ontving van de gemeente Lisse de eerste prijs in de individuele categorie.

 

Namens het bestuur van harte gefeliciteerd!

 

Piet van Rijnberk werd door het bestuur genomineerd wegens zijn langdurige en buitengewone inzet in vele functies bij De Spartaan waarbij hij al sinds de jaren '80 zowel plaatselijk, regionaal als landelijk van groot belang is geweest voor de atletiek.

Daarnaast zetten zowel hij als zijn vrouw Marty zich al jarenlang in als vrijwilliger voor vele andere verenigingen. 

 

Het bestuur is verheugd dat Piet eerste is geworden en door de gemeente Lisse in het welverdiende zonnetje is gezet. Hiermee is recht gedaan aan de grote waardering die het bestuur heeft voor zijn tomeloze inzet. Piet staat immers altijd klaar voor De Spartaan, 24 uur per dag 7 dagen per week en dit al vele jaren. 

 

Govanni is al op zeer jeugdige leeftijd betrokken als vrijwilliger. Hij zorgt wekelijks voor het enthousiasmeren van alle kinderen bij De Spartaan.

Hij is geduldig, heeft een goed inlevingsvermogen en weet op een speelse manier de kinderen Atletieksport bij te brengen. 

Hierdoor is hij zeer geliefd bij zowel de kinderen als de trainers.

Naast de trainingen en wedstrijden zet Govanni zich vaak in bij de nevenactiviteiten, waardoor de band met jeugd nog meer wordt versterkt. Zijn creatieve insteek bij de kinderen werkt goed naast het feit dat hij over natuurlijk leiderschap beschikt, waardoor hij op een prettige wijze de regie over de groep naar zich toe trekt.



 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven