News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Interview met Jarik Beukers, bestuurslid Commissie Wedstrijdatletiek.

door
www.avdespartaan.nl
De vrijwilligerscommissie van AV De Spartaan interviewt elke 2 maanden een vrijwilliger. Deze keer een interview met Jarik Beukers, bestuurslid Commissie Wedstrijdatletiek (CWA).

Wil je jezelf even kort voorstellen?

Ik ben Jarik, 25 jaar en ik woon m’n hele leven al in Lisse. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van mijn masterscriptie waarmee ik hoop in juli klaar te zijn. Daarna wil ik gaan beginnen met m’n eerste echte grote-mensen baan, waarvoor ik nu al aan het solliciteren ben.

Verder herkennen mensen me misschien wel van mijn bijbaan bij Bakker van Maanen, waar ik nu vijf jaar in de bediening rondloop.

 

Hoe lang ben bij De Spartaan? Hoe ben je hier terecht gekomen?

Ik zit nu 18 jaar bij De Spartaan en ben hier begonnen omdat mijn moeder vroeger ook lid is geweest.

 

Wat is je sportieve achtergrond, en heb je nog andere hobby’s?

Vroeger heb ik ook op judo, tennis en zwemmen gezeten en sinds een aantal jaar voetbal ik in een vriendenteam bij Foreholte (Voorhout). Daarnaast vind ik het heel leuk om naar sportwedstrijden te gaan zoals de Diamond League in Brussel of de TT in Assen.

 

Hoe ben je betrokken geraakt bij het vrijwilligerswerk van De Spartaan?

Welke taken/activiteiten en wat zijn je ervaringen tot nog toe?

Ik ben een tijd terug begonnen als trainer voor specialisatie trainingen verspringen en hinkstap. Die training is er nu al niet meer, maar daarna zijn er eigenlijk alleen maar meer dingen bij gekomen die ik bij De Spartaan doe.

Al een tijdje ben ik nu betrokken bij de Ter Specke Bokaal, eerst als verantwoordelijke voor de PR, maar nu sinds twee jaar verantwoordelijk voor het wedstrijdterrein, dus vooral opbouw, afbouw en tijdens de wedstrijddag zelf veel te doen. Daarnaast zit ik in de kampstaf van het MIR2-kamp wat elke zomer georganiseerd wordt door De Spartaan, Fit Lisse en de LTC.

En dan dus sinds de afgelopen AV bestuurslid voor de CWA.

 

Waar kijk je het meeste naar uit in je nieuwe functie als voorzitter van de CWA (Commissie Wedstrijd Atleten)?

Ik heb vooral heel veel zin in de samenwerking binnen het bestuur om dingen gedaan te krijgen. Hiervoor hebben we intussen ook een teambuilding middag gehad en staat er nog één gepland. Ook hoop ik dat het met de CWA gaat lukken om wedstrijddeelname van alle atleten te verhogen en ik wil heel graag proberen om meer binding te faciliteren en creëren tussen de verschillende groepen leden van De Spartaan.

 

Hoe ziet De Spartaan er volgens jou over 10 jaar uit?

Nog steeds één van de grotere atletiekverenigingen van Nederland, met ook nog steeds een gezonde mix van atletiek op hoog en op lager niveau.

Een vereniging waarin alle groepen en geledingen een zekere vorm van verbinding voelen met elkaar en de vereniging als geheel.

 

Leuke weetjes:

-(sportieve) helden: Christian Taylor (Hinkstap)

-Lekker eten: Alles wat bij trainer/chef Heino van de BBQ komt natuurlijk!

 

-Vakantie: Kan overal zijn, als het maar gezellig is en er wat te doen valt.

-Favoriete muziek: Op dit moment Purple Disco Machine, maar dat verandert elke week.

-Film /theater/tv: Een echte millennial dus vooral veel YouTube.

 

 

 


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven