News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Nieuwe penningmeester voor De Spartaan

door
www.avdespartaan.nl

We zijn als bestuur enorm blij dat Mariska Janson per 1 januari de taak als penningmeester van De Spartaan op zich wil nemen. Mariska is een loopster van de recreanten A-groep die sinds 2020 lid is van De Spartaan. In het dagelijks leven werkt zij bij Exact als Sales Analyst.


Naast haar ervaring in het werk met cijfertjes en software heeft ze ook van jongs af aan haar vader bijgestaan met het werk als penningmeester bij zijn vereniging.

Het functionele mailadres van de penningmeester zal per 31 december 2022 worden gekoppeld aan haar naam. Daarnaast vindt in de eerste week van januari de verdere overdracht plaats van Leo Onderwater naar Mariska.

Uiteraard zullen we in de Algemene Vergadering van maart 2023 goedkeuring aan de leden vragen inzake de benoeming van Mariska.

Wij zijn Leo enorm veel dank verschuldigd voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wensen Mariska veel succes bij het oppakken van deze nieuwe rol.

Namens het bestuur,
Vincent van Stijn, voorzitter

 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven