News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Wil jij De Spartaan ook een handje helpen? VACATURES - VLOERENTEAM

door
www.avdespartaan.nl

Kom jij De Spartaan helpen? Zodat iedereen kan genieten van een schone, hygiënische sportaccommodatie.
Op dit moment zijn er een aantal vacatures die om directe opvulling vragen, ook op de site gaan we hier komende weken aandacht voor vragen.

In het schoonmaakteam is (nog steeds) dringend behoefte aan 2 personen, die wekelijks de vloeren van de accommodatie schoonmaken. Als er zich 4 personen aanmelden, kan ook gekeken worden naar een toerbeurt van 1 x per 2 weken. 

Bij deze vrijwilligersklus wordt de maximale vrijwilligersvergoeding (volgens de belastingregels) van €5,- per uur betaald.
Op dit moment worden de vloeren door het reguliere schoonmaakteam opgevangen (die kantine en toiletten schoonmaken). Het is niet de bedoeling dat zij deze taak blijvend op hun bordje hebben. 


Het houdt niet in dat elke week alles geboend hoeft te worden. Toiletvloeren worden wel elke week gedaan. En stofzuigen of bezemen van alle ruimten gebeurt ook elke week, maar de meeste overige ruimten hoeven slechts 1 x per 4 á 5 weken echt geboend te worden.

De verwachting is dat je met een tweetal 2 á 3 uur per week bezig bent.


Informatie en aanmelding bij Piet van Rijnberk: locatiebeheer@avdespartaan.nl



 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven