News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Drie geridderden in de Orde van Oranje Nassau bij De Spartaan

door
www.avdespartaan.nl

Op 26 april 2023 is Piet van Rijnberk, onze Locatiebeheerder en Ledenadministrateur, geridderd in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg vanochtend het lintje van onze burgemeester Lies Spruijt in het gemeentehuis in Lisse.


Naast zal zijn verdiensten voor de Spartaan, vanaf 1987, heeft hij ook voor de Zonnebloem, de VvE van de Lindenhof en het Zorg&Zekerheid circuit over een termijn van vele jaren zijn inzet getoond.

Naast zijn rollen bij de Spartaan is Piet momenteel ook nog bestuurder van de rolstoelbus voor mensen van Marente en Rustoord. Hij werd in 2021 al gekroond tot vrijwilliger van de gemeente Lisse.

Nu is hij ook koninklijk onderscheiden. Het karakter van Piet kan samengevat worden met de woorden: Ja is ja en Nee is nee.

 

Uiteraard hebben wij op 26 april namens het bestuur de felicitaties overgebracht, hij was zo trots als een pauw.

TOEVOEGING1:
Inmiddels is bekend geworden dat ook ons lid Noor Mulders-Cornelissen is geridderd. Zij heeft de onderscheiding ontvangen van de burgemeester van de gemeente Hillegom. Zij is onderscheiden voor haar inzet over lange tijd voor de Hospice Duin- en Bollenstreek. Ook Noor van harte gefeliciteerd met deze waardering. 

TOEVOEGING2:
Ook in de gemeente Teylingen is een bekende Spartaan gehuldigd. Ans Hoogervorst-Van de Water is geridderd in verband met haar inzet voor verschillende parochies, als organisator van bedevaarten en als begeleider. Daarnaast was ze vrijwilliger in een zorghotel en tevens actief als mantelzorger en begeleider bij zwemvereniging de Columbiaan. Bij de Spartaan is Ans momenteel actief als vrijwilliger in de kantine. Ans, van harte gefeliciteerd met jouw decoratie.


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven