News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

TULPENTRAINING OP ZATERDAG 6 MEI

door
www.avdespartaan.nl

Volgende week zaterdag 6 mei organiseert de CRA in samenwerking met de zaterdagmorgentrainers weer een buitengewone leuke en mooie training!

We maken een echt bollenstreek-uitstapje…..

 

 

 

 

De startplek is niet ver weg!


Om 9.30 uur starten we

bij bloembollenbedrijf WAM Pennings

Herenweg 348a te Noordwijkerhout

 

Er is daar ruim voldoende parkeergelegenheid, ook voor fietsen. Voor de hardlopers zijn er 4 routes beschikbaar naar keuze:

8km-10km-12km-15km

 

Voor de sportief wandelaars bestaat de keuze uit twee routes:

 

5 km of 8km zijn uitgestippeld.





Een flink gedeelte van de routes gaan daadwerkelijk door het bollenland dus geniet nog van de laatste kleuropleving in de streek van dit voorjaar! Het wordt dus een echte ‘Hollen-door-de Bollen-Trainingsloop’ dus!

 

Uiteraard gaan we onszelf daarna geweldig belonen want na afloop van de Tulpentraining is er een Barista, die ons op koffie/thee ons trakteert waarbij een calorische ondersteuning in de vorm van koek niet zal ontbreken….., immers het loopt toch zwaar op die zandtuinpaadjes.

Het weer ziet er fraai uit voor zaterdag, thuis kiezen voor slecht of goed humeur meenemen en de rest is alleen maar genieten!

 


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven