News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

OLYMPISCHE TOPPERS IN LISSE OP 13 MEI

door
www.avdespartaan.nl

Op 13 mei vindt de Ter Specke Bokaal voor de 40ste keer plaats op de atletiekbaan in Lisse. Dit jubileumjaar zijn de inschrijvingen door het dak gegaan en is het niveau bijzonder goed. Op een aantal incourante loopnummers en technische nummers is de kans bijzonder groot dat records gebroken gaan worden. 

 

Ook dit jaar zijn de korte hordennummers heel sterk bezet, met bij de vrouwen Olympische medaillewinnaressen Anouk Vetter en Emma Oosterwegel. Daarnaast de winnares van de Ter Specke Bokaal van vorig jaar, Maayke Tjin-A-Lim. Bij de mannen is de Nederlandse hordentop aanwezig aangevuld met wat sterke lopers uit Engeland, Portugal en Estland.  

 

Het enige mixed onderdeel op het programma, Hinkstapsprong, is dit jaar bijzonder te noemen. Met aan de start de Duits recordhoudster Kristin Gierisch een persoonlijk record heeft van 1 meter verder dan het Nederlands Record. Bij de mannen zien we een internationaal veld met een Brit, een Columbiaan, een Ier, een Canadees en twee Nederlanders.  

 

Aan de start van de 150 meter zien we voor het eerst in lange tijd Churandy Martina weer verschijnen. Hij zal in een prachtige serie lopen tegen Joris van Gool, Elvis Afrifa en Raphael Bouju bijvoorbeeld. Bij de vrouwen maakt Jamille Samuel haar opwachting in een race tegen N'Ketia Seedo en Leonie van Vliet. 

 

Kortom, veel spektakel verwacht op 13 mei op de atletiekbaan van AV De Spartaan. De wedstrijd begint om 11:00 en het hoofdprogramma start op 14:00. Kom gerust een kijkje nemen. Toegang is gratis. 



 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven