News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Laat je marathondroom uitkomen !!

door
www.avdespartaan.nl

De Marathon groep van A.V. De Spartaan wil de New York marathonreis 2024 organiseren die zondag 3 november van start gaat.


Het lijkt nog een eind weg, maar een goede voorbereiding voor de ultieme marathon moet op tijd beginnen.

Op woensdag avond 28 juni om 20.00 uur is er een informatieavond voor Spartaan leden en alle geïnteresseerde uit De Bollenstreek die op hun loop verlanglijstje de New York marathon hebben staan.

Rijnmond Marathonreizen (zie onderstaand) komt een uitgebreide voorlichting geven en een trainers van de Spartaan zullen de trainingen naar het evenement toelichten.

Er zijn deze avond nog geen verplichtingen, informatie en antwoorden op al jullie vragen is de opzet van deze avond.



Wat maakt die jaarlijkse New York reis van Rijnmond nou zo uniek?

Een paar belangrijke punten zijn: de rustige ligging (net even buiten Manhattan) én de uitstekende kwaliteit van de hotels, het grandioze ontbijtbuffet, de gezellige avonden die we organiseren, het tijdstip van vertrek op de ochtend van de marathon (altijd pas tussen 07.15 en 07.30 uur) en het hele begeleidingsteam van een fysio, masseur en reisleiders, die service verlenen hoog in het vaandel hebben staan en alleen maar u een onvergetelijke tijd willen bezorgen.

Wat ook een zekerheid voor u is, dat alle reizen altijd aangeboden worden onder de ANVR Reisvoorwaarden en eveneens vallen onder de garantie van Stichting Garantiefonds Reisgelden en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. U bent dus in vertrouwde handen! De jarenlange ervaring en de goede prijs/kwaliteit verhouding zorgen ervoor dat u bij ons een geweldige reis- én marathonervaring gaat beleven. Of zoals onze gasten vaak zeggen: het hardlopen moeten we zelf doen, maar de rest doen jullie!


 


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven