News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Zorg en Zekerheid Circuit groeit door

door
www.avdespartaan.nl
Het Zorg en Zekerheid Circuit is voor de recreatieve loper niet meer weg te denken in de Randstad. Op 5 november wordt in Mijdrecht bij de ‘Zilveren Turfloop’ het startschot voor de 28e editie gegeven. Net als in het vorige seizoen sluiten we op 26 mei af met de ‘Haarlemmermeer Run’ in Hoofddorp. Daartussenin nemen duizenden lopers deel aan de zeven andere lopen van het Zorg en Zekerheid Circuit.

Opzet uitgebreid

Bij de vorige editie werden de circuitklassementen bijgehouden in leeftijdscategorieën van vijf jaar op de korte- en middenafstand. Dat bleek een succes! Daarom hanteren we voor de komende editie dezelfde regels voor de langste afstand. Ook worden bij een aantal lopen naast de korte-, midden- en lange afstand nog andere mogelijkheden aangeboden. Denk aan de kinderloop, G-Run en Businessloop.

 

Inschrijvingen en informatie

De online inschrijving voor het Zorg en Zekerheid Circuit startte op 15 september en loopt erg goed. De kosten voor deelname aan het hele circuit (9 lopen!) zijn slechts € 55,00 voor de korte afstand, € 65,00 voor de midden en € 75.00 voor de lange afstand. Deelnemers ontvangen een startnummer met geïntegreerde chip, genieten van talloze voordelen en krijgen traditiegetrouw een gratis hardloopshirt.

Meedoen? Inschrijven kan via www.zorgenzekerheidcircuit.nl. Per loop inschrijven is ook mogelijk via www.inschrijven.nl.
 

Hoofdsponsor Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is de zorgverzekeraar uit de buurt, voor de buurt. Al bijna 200 jaar komen we op voor de beste regionale zorg. En doordat we jouw buurt zo goed kennen, krijgen we meer voor jou gedaan.​Omdat meedoen in de buurt je langer gezond houdt, zetten wij ons in voor activiteiten die jouw buurt verbinden. Zoals het Zorg en Zekerheid Circuit, die we dit seizoen voor de 28e keer mogelijk maken. Dankzij het ZZ Circuit is er in de afgelopen 27 jaar meer verbinding binnen de lokale hardloopwereld ontstaan. Er staat een mooi platform voor beginnende en ervaren lopers. Ieders prestatie geldt en meedoen is belangrijker dan winnen. Dit wordt onderstreept door een groeiend aantal deelnemers. De buurt wordt steeds gezonder!

 

 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven