News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

In Memoriam Janny Dofferhoff 1965 -- 2023

door
www.avdespartaan.nl
Tot onze grote ontsteltenis en verdriet is afgelopen woensdag 6 december Janny Dofferhoff overleden. Janny is maar 58 jaar geworden. Ruim 20 jaar geleden is zij bij de vereniging betrokken geraakt als recreant (via de opstap groep), daarna heeft ze zich ingezet voor de Commissie Recreatie Atletiek (CRA) en de kantine.

Ze was de laatste jaren zeer intensief betrokken binnen het wedstrijdsecretariaat. Tijdens baanwedstrijden zorgde zij voor de verwerking van alle uitslagen. In eerste instantie werden de handgeschreven jurylijsten verwerkt tot uitslagen, in de afgelopen jaren zijn de uitslagen meer en meer op elektronische wijze verwerkt in Atletiek.nu. Janny stond open voor veranderingen en probeerde ook graag nieuwe zaken uit.


Janny was altijd heel bescheiden over haar eigen werk maar ze was heel handig in het opzetten van wedstrijden in Atletiek.nu en blonk uit in het secuur verwerken van alle uitslagen. Daarnaast was ze ook zeer sociaal. Als haar kinderen moesten lopen, kwam zij tijdens de wedstrijd altijd even vanuit De Hoed naar beneden om ze aan te moedigen. Maar ook met juryleden die hun lijsten kwamen halen en brengen, maakte ze een praatje. Vooral na de wedstrijden vond ze het ook gezellig om met z’n allen te evalueren en de dag af te sluiten met een drankje.


Janny is in september 2023 nog gehuldigd met de vrijwilligersprijs van de vereniging “De Wandelstok”.


We gaan Janny haar gezelligheid, inzet en vriendelijke persoonlijkheid zeer missen binnen de vereniging. Wij wensen George, Iris, Sjoerd, Thijmen en Joost alle sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

 

Het afscheid van Janny zal plaatsvinden op woensdag 13 december om 13.30 uur. De afscheidsceremonie is te volgen via: www.liveuitvaart.nl - inlogcode: 88B776.


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven