News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Extra (online) ledenvergadering op woensdag 27 december

door
www.avdespartaan.nl
Omdat sommige Spartaanleden in hun privacysettings hebben aangegeven geen mailing van De Spartaan te willen ontvangen, willen we onderstaande informatie ook nog eens via de website onder de aandacht brengen.

Zoals op diverse eerdere momenten gecommuniceerd aan onze leden, willen we als bestuur investeren in duurzaamheid. We staan er financieel goed voor als vereniging, maar we willen ook toekomstbesteding blijven. In dat kader zijn Eveline Botter en George Dofferhof de afgelopen periode bezig geweest om verduurzaming van ons gas en elektriciteitsverbruik mogelijk te maken. Inmiddels hebben we meerdere offertes ontvangen en als bestuur een principe besluit genomen.

 

Aangezien de investering boven het bedrag van € 10.000,- zal uitkomen, zal er een extra Ledenvergadering gehouden moeten worden om goedkeuring te verkrijgen. Overigens zal deze investering NIET leiden tot een contributieverhoging! We hebben voor deze investering gespaard en willen het gespaarde bedrag graag gaan aanwenden. Daarnaast kunnen diverse subsidie-mogelijkheden worden aangewend, de aanvragen daarvoor zijn inmiddels in gang gezet.

 

Omdat dit het enige onderwerp van de vergadering zal zijn, en we verwachten dat we relatief snel tot een besluit kunnen komen, hebben we daarom besloten om een digitale vergadering te organiseren.


We willen deze vergadering houden op woensdag 27 december 2023 vanaf 20.00 uur.


In verband met de organisatie moeten we u vragen om u voor deelname aan de vergadering vooraf digitaal aan te melden.
 

De vergaderstukken zijn hier te downloaden:

Mochten er na het lezen van de vergaderstukken vragen of onduidelijkheden bij u opkomen, dan willen we deze ook graag ruim voor de vergadering ontvangen. De antwoorden op deze vragen kunnen dan zoveel mogelijk voorafgaand aan de vergadering aan alle aangemelde leden worden toegezonden.

 

Aanmelden voor de digitale extra jaarvergadering graag vóór 26 december via secretaris@avdespartaan.nl

Indienen van eventuele vragen liefst vóór 24 december via hetzelfde adres.

 

Stemmen per schriftelijke volmacht is mogelijk, maar slechts met één volmacht per stemgerechtigd lid en dit lid moet bij de vergadering aanwezig zijn. Bijgesloten vindt u de agenda.

 

Met vriendelijke groet,

 

Vincent van Stijn, voorzitter


UITNODIGING VOOR DE EXTRA JAARVERGADERING VAN ATLETIEKVERENIGING “DE SPARTAAN”

Te houden op woensdag 27 december 2023 Aanvang 20.00 uur

Dit is een digitale vergadering. Inschrijven via secretaris@avdespartaan.nl t/m maandag 25 december.

 

AGENDA

  1. Opening
  2. Ingekomen stukken en mededelingen
  3. Besluitvormend voorstel investering Verduurzaming energieverbruik
  4. Rondvraag
  5. Sluiting

N.B. Heeft u vragen die u tijdens de vergadering beantwoord of behandeld wilt zien, mail deze dan uiterlijk tot 24 december voor de vergadering aan de secretaris Daan van Iterson, secretaris@avdespartaan.nl

 

Als u de vergadering niet kunt volgen en wel gebruik wilt maken van uw stemrecht, kunt u voor één lid, die wel bij de vergadering aanwezig is, een schriftelijke stemmachtiging afgeven Dus ieder stemgerechtigd lid mag maximaal één machtigingsstem extra uitbrengen. De secretaris dient hier voor de vergadering schriftelijk van op de hoogte te worden gesteld.


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven